Top

Hikari / Saki Hikari

Hikari Koi Voer / Saki Hikari Voer bestellen? Al vanaf € 50,00 gratis thuis bezorgt in Nederland en België.

De verschillende soorten (Saki) Hikari Koivoer geven de Koi, groei, kleuren en gezondheid die zij nodig hebben.

Hikari visvoer wordt ontwikkeld en geproduceerd in Japan, de bakermat van de viskweek. Dit gebeurt op basis van meer dan 130 jaar ervaring in viskweek en verzorging.

 

Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor Hikari. In combinatie met de zeer strikte kwaliteitscontroles en speciale productie processen leidt dit tot het beste visvoer ter wereld.

 

100% KWALITEITSGARANTIE DOOR PRODUCTIE EN VERPAKKING IN EIGEN FABRIEKEN


Veel merken laten hun voer ergens anders fabriceren en verpakken. Hikari gelooft dat 100% controle van iedere stap in het productieproces de sleutel is tot voer, waar u als gebruiker voor 100% op kunt vertrouwen.
 

Topkwaliteit bij iedere aankoop, telkens weer!


Hikari voer is samengesteld, geproduceerd en verpakt in eigen Hikari fabrieken; Het fabricage- en controleproces laat niets aan het toeval over, zo kan men altijd de beste kwaliteit voer leveren. Door het voer in de eigen fabrieken in Japan onder strenge hygiëne maatregelen direct te verpakken,  biedt Hikari 100% kwaliteitsgarantie: elke zak is weer van de hoogste kwaliteit.

De gezondheid, schoonheid en pracht van uw vissen hangt sterk samen met de kwaliteit van het visvoer dat u geeft. Wilt u het beste voor uw vissen, voer ze dan met Hikari of met Saki Hikari.

Het volledige Saki Hikari voer hebben wij in ons assortiment bestaande uit drijvend koivoer bestaande uit:

Excel, Friend, Gold, Hi-Growth, Plankton, Silkworm SelectsSpirulina, Staple, Wheat GermBalance, Color, Growth, Multi Season, Pure White, Deep Red.


Saki Hikari Sinking / Zinkend koivoer

Naast het drijvende koivoer is het Saki Hikari voer uitgebreid met 2 soorten zinkend koivoer, namelijk:


Balance Sinking (M) 3 KG, Growth Sinking (M) 3 KG 

Saki Hikari Sinking is alleen in Medium Korrel leverbaar