Miyagi Koivoer kopen

>> Meer lezen over de soorten Miyagi koivoer die u kunt kopen 

[split]

Miyagi Koivoer Kopen


Het nieuwe Miyagi koivoer bestaat uit maar liefst 6 soorten met als korrelformaat van 6 mm en bestaat uit onderstaande soorten:

✔ Color Up

Miyagi Color Up is de absolute de nummer 1 als het gaat om kleurvoeders vanwege de uitgelezen mix van natuurlijke ingrediënten zoals paprikapoeder, krillolie, maisgluten, spirulina en de eencellige alg ‘Haematococcus pluvialis’ die rijk is aan de sterke antioxidant ‘astaxanthine’. Miyagi Color Up zorgt ervoor dat uw vissen een diep rode en een intens zwarte kleur ontwikkelen. Door gebruik te maken van uitsluitend natuurlijke kleurversterkers zal de kleur langer aanhouden dan bij het gebruik van kunstmatige kleurversterkers. Miyagi Color Up bevat bloedplasma wat zorg draagt voor de binding van toxinen en bevordert de cel-reproductie. Bloedplasma draagt bij aan een extreem hoge verteerbaarheid waardoor deze voor Miyagi Color Up komt op wel 90%!   Door de excellente eiwit – vet verhouding gaat het voeren van Miyagi Color Up in tegenstelling tot veel andere kleurvoeders niet ten koste van de groei van uw vissen. Voer de Miyagi Color Up uitsluitend bij watertemperaturen tussen boven de 17⁰C indien er behoefte is aan extra kleurontwikkeling

✔ Immuno Up

Miyagi Immuno Up is een weerstand verhogend koivoer wat de focus legt op het immuunsysteem en daardoor zorg draagt voor een betere weerstand en een betere spijsvertering. Door de uitgelezen mix van natuurlijke ingrediënten aangevuld met vitaminen en mineralen, zorgt Miyagi Immuno Up ervoor dat uw vissen een uitstekende weerstand krijgen en dus minder vatbaar zijn voor ziekten. Miyagi Immuno Up bevat extra immunostimulantia zoals glucosamine en Beta glucanen voor een extra immuunboost. Voer de ‘Immuno Up’ liefst om de 3 maanden bij elke mogelijke watertemperatuur.

Premier Balance

Miyagi Premier Balance is versterkt met Biolex-Mos Prebioticum en hèt koivoer voor de juiste balans ( groei-bevorderend en kleur-ondersteunend ).
Miyagi ‘premier balance’ voorziet uw koi van alle voedingsstoffen die een koi nodig heeft .
Door de uitgelezen mix van natuurlijke ingrediënten, aangevuld met vitaminen en mineralen, ondersteunt het dagelijks voeren met Miyagi ‘premier balance’
de spijsvertering en de homeostase, zonder vetafzetting te bevorderen. Voer de ‘premier balance’ bij voorkeur bij een watertemperatuur tussen de 12-17⁰C.

✔ Pemium Growth

Bestel Miyagi Premium Growth (ook versterkt met Biolex-Mos Prebioticum) voor een superieure groei en een verbeterde lichaamsbouw. Door de uitgelezen mix van natuurlijke ingrediënten, aangevuld met vitaminen en mineralen, bevordert het dagelijks voeren met Miyagi Premium Growth de groei van uw Koi, zonder vetafzetting te bevorderen. Door de unieke ‘vacuum coating’ zal het water in tegenstelling tot veel andere groei voeders nauwelijks vervuilen en zullen de energie leverende stoffen toch behouden blijven. Het vet zit in het meel waardoor er geen vetkringen op het water komen. Voer de Miyagi Premium Growth alleen bij watertemperaturen boven 17⁰C.

✔ Spring-Autumn

Miyagi Spring-Autumn is een lichtverteerbaar koivoer, bovendien versterkt met Biolex-Mos Prebioticum, dat uitermate geschikt is in het voor- en najaar. Door de uitgelezen mix van natuurlijke ingrediënten aangevuld met vitaminen en mineralen, zorgt Miyagi Spring-Autumn ervoor dat uw vissen in de wat koudere perioden van het jaar de juiste voedingstoffen binnen krijgen om bijv. Sterk de winter in te gaan en ook weer sterk uitkomen. Miyagi Spring-Autumn bevat extra immunostimulantia voor een extra immuunboost. Voer de Spring-Autumn uitsluitend bij watertemperaturen tussen 8 de 12⁰C. 

Winter Care

Miyagi Winter Care is van Biolex-Mos Prebioticum voorzien en bovendien licht verteerbaar koivoer dat uitermate geschikt is in het voor de koude en bovendien gevaarlijke winterperiode. Door de uitgelezen mix van van natuurlijke ingrediënten aangevuld met vitaminen en mineralen, zorgt Miyagi Winter Care ervoor dat uw vissen in de koude perioden van het jaar de juiste voedingstoffen binnen krijgen om bijvoorbeeld sterk de winter in te gaan en ook weer sterk uitkomen. 
Miyagi Winter Care bevat extra immunostimulantia voor een extra immuunboost en hoogwaardige aquatische eiwitten die ze in de natuur ook uitsluitend in de winter vinden. Voer de ‘Winter’ liefst bij watertemperaturen tussen 4 en 12⁰C. Ook kan Miyagi Winter Care goed als bijvoeding dienen naast de andere Miyagi voeders door de zinkende capaciteit.

Voerkalender Miyagi

Voor gebruik van het juiste koivoer gedurende het vijverseizoen kunt u hier de voerkalender als PDF bestand lezen.

miyagi voerkalender

Meer informatie over de voersoorten kunt u vinden bij de productinformatie.