Secoh luchtpomp Kopen✔️Bestel hier uw Secoh Luchtpomp  

Secoh luchtpompen zijn momenteel een van de best verkochte membraanpompen en dat is niet zonder reden!

 Beluchte bodemdrainsDe Secoh luchtpompen worden vaak toegepast op beluchte bodemdrains.

De Secoh is sterk genoeg om zelfs op een diepte van meer dan 2 meter voldoende druk te geven. Bovendien worden Secoh luchtpompen steeds vaker toegepast op airlift systemen. Secoh luchtpompen geven bij deze opstelling vaak het beste resultaat als het gaat om de hoeveelheid waterverplaatsing. 

Secoh luchtpompen staan in Japan bekend als zeer degelijk met een lange levensduur en worden gebruikt in diverse toepassingen met een minimaal verbruik aan energie maar bieden voldoende druk om koivijvers te beluchten. Vooral de ingebouwde beveiligingen tegen oververhitting zorgen voor extra veiligheid. 

Stroomverbruik Secoh vijver Luchtpomp  

Het belangrijkste voordeel van deze Secoh pompen is hun laag stroomverbruik.

Eigenschappen / Opties :

✔️ lange levensduur
✔️ laag geluidsniveau
✔️ hoge betrouwbaarheid
✔️ werkt zonder olie
✔️ Compacte en lichte constructie
✔️ weinig trillingen
 

Secoh membraan luchtpompen:

Secoh SSL serie 20-30-40-50

De Secoh SSL serie bestaat uit een serie luchtpompen van 20 t/m 50 liter/min. Ook de secoh SLL-serie worden geleverd meteen thermischebeveiliging tegen oververhitting. Dit betekend dat hetcontactbreekt als de windingen te warm worden.Nadatde spoelis afgekoeld zal de de luchtpomp opnieuw starten.

De serie SLL is een uitloop artikel, hiervoor in de plaats kunt u kiezen voor:
de energie zuinige beluchtingspompen Secoh JDK. 

Secoh JDK serie 20-40-50-60-80-100-120-150-200-250

secoh-jdk-serie

De JDK serie is de nieuwste generatie luchtpompen van Secoh. De JDK serie gaat nog zuiniger om met energie en is nog compacter van formaat zonder daarbij in te leveren op capaciteit.  

Secoh EL- serie 60-80-100-120-150-250-300 (single system)

De Secoh EL serie van Secoh bestaat uit een assortiment van 60 liter/min tot meer dan 300 liter/min. Deze luchtpompen zijn beveiligd tegen oververhitting door middel van een thermische beveiliging. Als de luchtpomp te warm word schakelt de pomp zichzelf uit en start weer op als deze afgekoeld is. Bovendien is de EL- serie luchtpompen voorzien van een speciale veiligheidsschakelaar. Deze schakelt de pomp uit als er schade ontstaat aan een van de membranen om verdere schade te voorkomen.

Secoh EL-S serie (twin system)

Secoh twin series luchtpompen biedt alle voordelen van de standaard EL serie. De twin werkt met 2 pompen die parallel samenwerken voor toepassingen waar extra veel beluchting nodig is. De EL-S twin is thermisch beveiligd en heeft een beveiliging die schade aan de pomp tegengaat wanneer er een membraan zou beschadigen.
Dankzij de twee 25 mm aansluitingen kunt u zelf kiezen welke uitgang u gebruikt.
 

onderdelen secoh vijver luchtpomp kopen Onderdelen Secoh Vijver luchtpomp

U bent op zoek naar onderdelen voor de Secoh Luchtpomp? Onderdelen voor de Secoh Luchtpompen vindt u hier