• Lorem ipsum

Kogelkranen

Kogelkranen

Bij Peekoi.nl vindt u alleen de allerbeste producten tegen de scherpste prijs,
zoals bijvoorbeeld een kogelkraan. Kogelkranen bestaan er in verschillende
soorten en maten.

PVC Kogelkraan

Een kogelkraan is een kraan die gedeeltelijk of helemaal afgesloten kan worden met een doorboorde kogel of bol. Met behulp van die kogel kan de doorstroming van het water gedeeltelijk of volledig stopgezet worden. Bij Peekoi bent u ook aan het juiste adres voor diverse formaten kogelkranen. Om welk formaat PVC kogelkraan het ook gaat, bij Peekoi vindt u het juiste formaat kogelkraan van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Met de kogelkranen van Peekoi maakt u in een handomdraai het leidingwerk van uw vijver compleet zodat u snel van uw mooie vijver kunt gaan genieten!

Kunststof kogelkraan: veilig en snel bestellen

De kunststof kogelkraan gevonden die u zocht? Het bestellen via onze webshop gaat eenvoudig en supersnel. Heeft u uw bestelling voor 18:00 uur gedaan? Dan kunt u deze de volgende dag verwachten zodat u direct aan slag kunt gaan. Overigens werken wij alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare partners zoals PostNL zodat wij een veilige en snelle bestelling
te kunnen garanderen.

Retouren

Het kan gebeuren dat u niet tevreden bent over de door u bestelde kogelkraan. Geen probleem, over retouren doen wij niet moeilijk, Peekoi zal de gehele aankoopsom inclusief de berekende verzendkosten terugstorten. De verzendkosten voor het retouren dient u wel zelf te betalen. Lees voor de volledige voorwaarden onze ruil- en retourprocedure pagina.

Niet tevreden?

Soms gaan de zaken niet helemaal gaan zoals de bedoeling was. Mocht u niet daarom niet tevreden zijn met onze service of producten, neem dan vooral contact met ons op via ons e-mail adres: [email protected] 

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel dus zullen wij alles in het werk stellen u zo goed mogelijk te helpen. 

Vragen?

Het kan natuurlijk altijd zijn dat u nog vragen hebt of niet dat kan vinden wat u zoekt. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de gegevens op onze contactpagina, we helpen u heel graag verder.