Bactoplus Bacteriën Kopen? Als Beste Getest.

Bactoplus Vijverbacteriën

Waarom Bactoplus producten kopen en gebruiken?      merk bactoplus

BactoPlus producten bevatten een rijkdom aan bacteriën. De BactoPlus bacteriën verbeteren de waterkwaliteit en het biologisch evenwicht. BactoPlus producten voorkomen ziekten en ondersteunen het immuunsysteem van uw vissen.

Hieronder meer informatie over Bactoplus Vijverbacteriën:

Bacteriën reinigen op natuurlijke wijze het water.
BactoPlus bacteriën zijn inmiddels enorm bekend bij de vijver hobbyist en dat is niet zonder reden!
Alle producten van BactoPlus werken op biologische basis. De producten van BactoPlus bevatten geselecteerde bacteriestammen die zorgen voor bijvoorbeeld een snelle filterstart, de afbraak van slib en een optimale biologie in (koi)vijvers.

In een onafhankelijke producttest kwam BactoPlus filterstart als onbetwiste winnaar naar voren, het bevatte de juiste bacteriën en bovendien in aantallen die een veelvoud waren van andere producten in de test.

Bactoplus bacteriën worden al ruim 15 jaar door vele vijverbezitters geprezen vanwege onvergelijkbare resultaten. Voor een gezonde vijver is een gezond bacterieleven van groot belang.

Ontdek zelf hoe BactoPlus uw vijver helder, schoon en biologisch gezond maakt en houdt! BactoPlus is niet voor niets het merk om de vijver op biologische wijze te onderhouden.

BactoPlus wordt continue als beste getest en daarom mag men gerust spreken over de specialist in bacteriën.

Alle bacteriën van het merk Bactoplus kunt u bij ons kopen en zijn bij ons in verschillende verpakkingseenheden verkrijgbaar.
 

BactoPlus bacteriën kunt u bij Peekoi voordelig kopen en het assortiment bestaat uit:

 Filterstart :

BactoPlus Filter Start bevat is als beste getest en bevat ruim 800 miljoen bacteriën per milliliter product! De bacteriën in BactoPlus zijn met DNA techniek geselecteerd op hun nuttige functie in het vijverfilter. BactoPlus Filter starter bevat ammonium-verterende bacteriën (AOB) en nitrietverteringsbacteriën (NOB). Gebruik BactoPlus Filter starter bij opstart, na onderhoud en bij problemen met de waterkwaliteit.

 Activator Gel: 

Activator is een ideaal onderhoudsproduct, door de verhoogde prestaties van bacteriën wordt de waterkwaliteit bevordert en algengroei op een natuurlijke manier tegengegaan.

 Sludgebuster BSO:

De Heterotrofe bacteriën in BSO breken op een natuurlijke manier organisch materiaal af, bijvoorbeeld slib op de bodem van de vijver, in het filter, en de stoflaag die zich vormt op onderwater planten. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat Heterotrofe bacteriën een belangrijke rol spelen bij het in stand houden van de bio film in uw filter, dus ook daar doet BSO nuttig werk.

 Filterstart Gel:

BactoPlus Filter Start Gel is hetzelfde BactoPlus Filter Starter maar dan in GEL vorm. Het voordeel van de BactoPlus Gel is dat u deze nuttige bacteriën op uw filtermedia en wanden kunt smeren hetgeen de effectiviteit verbetert. Zo brengt u de bacteriën op de plaats waar deze nodig zijn.

 Lacto Health:

Lacto Health is een probiotica die bestaat uit geselecteerde melkzuur bacteriën en enzymen. Dit product ondersteunt de gezondheid van vissen op een natuurlijke manier. Uit de praktijk gebleken dat regelmatige toevoeging aan het vijverwater aantoonbaar positieve effecten heeft op de gezondheid van vissen. Kleine wonden en ontstekingen herstellen binnen enkele dagen en ziekteverwekkers worden op een natuurlijke manier verwijderd. Daarnaast heeft Lacto Health een positieve effect op de waterkwaliteit.

 Fresh PSB:

Fresh PSB word in Nederlands vers geproduceerd en bestaat uit levende Photo Synthetic Bacteria. Deze PSB Bacteriën zijn in staat grote hoeveelheden organisch materiaal te verteren en verbeteren daarmee de direct de waterkwaliteit van de vijver, dit zorgt voor gezond water en een beter leefmilieu van uw Koi en vijvervissen.

 

Bactoplus vijver bacteriën
         Klik op de folder voor meer bactoplus informatie

Wist u dat u bij ons ook het gehele assortiment koivoer van bactoplus kunt kopen? 

Bactoplus koivoer kopen

Wist u dat u bij ons ook Klei / Clay van Bactoplus kunt kopen? 

Bactoplus Ohmizu ClayOhmizu Clay van Bactoplus is het geheim voor het fantastische water uit Japan)

BactoPlus Ohmizu creëert ideaal vijverwater voor het houden van Koi. Het resultaat is kristalhelder en gezond water, verrijkt met mineralen die essentieel zijn voor de juiste ontwikkeling van uw Koi