Blue Eco Vijverpomp

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1
Blue Eco Blue ECO Voorfilter
-7%
Blue ECO Voorfilter
Op voorraad
€135,50 €125,95

Blue Eco Vijverpomp kopen


De Blue Eco vijverpompen zijn niet meer weg te denken uit de huidige vijverwereld. de Blue-eco heeft met zijn duurzaamheid en laag stroomverbruik een vaste plaats veroverd bij menige vijver. De Blue-eco is de ideale pomp voor gebruik met bijvoorbeeld een beadfilter of trickle filter dankzij zijn sterke motor, hoge capaciteit en grote opvoerhoogte.
Deze vijverpomp wordt ook steeds vaker gebruikt na een trommelfilter.

Blue Eco is energiezuinig

De Blue eco is een zeer energiezuinige vijverpomp. De pomp verbruikt tot 50% minder energie, wat natuurlijk niet alleen de portemonnee maar ook het millieu ten goede komt. Daarbij levert de pomp zeker niet in aan kracht en capaciteit. Het kleinste model, de Blue Eco 240, pompt met maximaal 23m3 /uur met een maximum opvoerhoogte van 7 meter.

Blue Eco is Traploos regelbaar | Blue Eco Controller

Met de bijgeleverde controller kunt u het toerental van de blue eco traploos verlagen. Hierbij daalt ook het stroomverbruik van deze pomp, Op het display is af te lezen hoeveel stroom de blue eco pomp verbruikt. U kunt met deze vijverpomp dus enorm besparen op uw energierekening door de pomp op halve capaciteit te laten draaien wanneer u niet de volledige capaciteit nodig heeft zoals in de winter.Blue Eco vijverpomp kopenBlue Eco Onderdelen


Onderdelen voor de Blue Eco vijverpompen zijn bovendien bij ons verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld verlengkabels, Voorfilter en vanzelfsprekend de verbindingsset voor de Blue Eco 240 / 320.   

Daarnaast zijn deze flexibele koppelingen zeer handig in gebruik


Blue Eco Modellen

De Blue Eco kent zeven verschillende modellen: de Marine 240 watt, 240 watt, 320 watt, 500 watt, 900 watt, 1500 watt en 2200 watt. Deze zijn eenvoudig aan te sluiten met onder andere flexibele koppelingen. Dit vereenvoudigt het onderhoud en zorgt voor een trillingsvrije/geluidsdempende opstelling.

Type                                    Capaciteit       Opvoerhoogte
Blue Eco Marine 240       Max. 23 m³/u    Max. 7 mtr.
Blue Eco 240 Watt           Max. 23 m³/u    Max. 7 mtr.
Blue Eco 320 Watt           Max. 25 m³/u    Max. 9 mtr.
Blue Eco 500 Watt           Max. 42 m³/u    Max. 11 mtr.
Blue Eco 900 Watt           Max. 48 m³/u    Max. 13 mtr.
Blue Eco 1500 Watt         Max. 80 m³/u    Max. 18 mtr.
Blue Eco 2200 Watt         Max. 120 m³/u  Max. 20 mtr.

 gebruiksaanwijzing handleiding blue eco vijverpomp