Waterbehandeling helpt bij het onderhoud van de vijver

Een goede waterkwaliteit is van essentieel belang voor een gezonde en heldere vijver. Bij Peekoi bieden we daarom verschillende waterbehandelingsproducten aan om je te helpen bij het onderhoud van je vijver. Van anti-algenmiddelen tot pH-verlagende middelen, wij hebben alles in huis om je vijverwater in topconditie te houden.

Algen bestrijden

Een van de meest voorkomende problemen bij vijvers is de groei van algen. Algen kunnen het water van je vijver troebel maken en de groei van planten en vissen belemmeren. Gelukkig zijn er verschillende producten beschikbaar om algen te bestrijden, zoals algenbestrijders en UV-C filters. Bij Peekoi vind je een breed scala aan algenbestrijdingsmiddelen om je te helpen je vijver helder te houden. 

Lees hier ook ons blog "Alles over bestrijden van Algen " 

Een gezonde pH-waarde

Een andere belangrijke factor voor de waterkwaliteit is de pH-waarde. Een verkeerde pH-waarde kan schadelijk zijn voor de vissen en planten in je vijver. Gelukkig zijn er verschillende producten beschikbaar om de pH-waarde van je vijverwater te meten en te corrigeren, zoals pH-testkits en pH-verlagende middelen.

De producten van Peekoi helpen bij het op peil houden van de waterkwaliteit

Naast algenbestrijding en pH-correctie zijn er nog andere aspecten van waterbehandeling om rekening mee te houden, zoals het behandelen van ziektes en het binden van giftige stoffen in het water. Bij Peekoivind je alles wat je nodig hebt om de waterkwaliteit van je vijver op peil te houden, zodat je vissen en planten gezond blijven en je kunt genieten van een heldere en mooie vijver.

Het onderhouden van de waterkwaliteit van je vijver kan soms lastig zijn, maar met de juiste producten en kennis wordt het een stuk eenvoudiger. Bij Peekoi hebben we een breed assortiment aan waterbehandelingsproducten en vijverexperts die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste producten. Of je nu problemen hebt met algen, pH-waarden of andere waterkwaliteitsproblemen, bij Peekoi vind je altijd de juiste oplossing.