Betaalmethoden

Bij PEEKOI.NL kunt op de volgende manieren betalen :

Vooruitbetaling   

U maakt het orderbedrag over op onze rekening: ING - 501.82.45 t.n.v. PEEKOI onder vermelding van het bestelnummer.
Na ontvangst van uw betaling maken wij uw bestelling gereed voor verzending.
U ontvangt van uw bestelling een E-mail ter bevestiging. Tevens ontvangt u van PEEKOI een gespecificeerde factuur.

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Peekoi:

IBAN: NL47INGB0005018245
BIC/SWIFT: INGBNL2A
Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.
Omdat wij via iDEAL direct uw betaling ontvangen kunnen wij direct uw order verwerken.  

PayPal   


U kunt bij ons ook met PayPal betalen. PayPal is veilig online betalen. U betaalt elektronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.
Voor PayPal betalingen word 4% van het orderbedrag aan orderkosten berekend.

MisterCash / Bancontact   


Onze Belgische klanten kunnen bij ons betalen met MisterCash / BancontactBetalen bij Afhalen  

Ook is het mogelijk uw bestelling bij PEEKOI af te halen. U maakt hiervoor van tevoren een afspraak. Dit dient u duidelijk tijdens het bestelproces aan te geven of u maakt het telefonisch of elektronisch (per e-mail) kenbaar.

Het adres:
PEEKOI
Coendersborchdam 5
3077 JD Rotterdam

Hoe worden mijn betaalgegevens bij Peekoi.NL beveiligd?

U winkelt bij Peekoi.NL in een beveiligde omgeving; uw gegevens worden via een speciale verbinding versleuteld en verzonden naar uw creditcard maatschappij of bank, die uw betaling vervolgens al dan niet goedkeurt.

Secure Socket Layer
Met uw creditcard kunt u veilig betalen. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet om uw gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens - inclusief naam, adres en creditcard - gecodeerd opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle creditcard- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van Peekoi.NL. De meeste browsers ondersteunen SSL. Mocht u er niet zeker van zijn dat uw browser SSL ondersteunt, controleer dan de browser gegevens bij de Internet Service Provider (ISP).