Aquaforte luchtpomp en onderdelen kopen

Lees hieronder meer over Aquaforte Luchtpompen voor de vijver

Aquaforte Luchtpompen | Aquaforte luchtpomp kopen?


Wij zijn officieel dealer van Aquaforte en hebben onderstaande luchtpompen van Aquaforte in ons assortiment:

Aquaforte  Luchtpomp APAquaforte AP-Serie luchtpompen:

De nieuwe interessante serie luchtpompen zijn de AP luchtpompen en verkrijgbaar in de serie van AP-35 t/m AP-200. Voor elke vijverhobbyist dus een luchtpomp uit de Aquaforte AP-Serie te verkrijgen ! Deze luchtpompen zijn zeer compact van formaat en bovendien laag in energieverbruik. De luchtpompen zijn voorzien van een beveiligingssysteem zodat de pomp stopt bij versleten membranen. Uiteraard zijn vervangingsmembranen voor de Aquaforte AP-Serie luchtpompen ook verkrijgbaar bij ons.
De AP-35 t/m AP-100 zijn voorzien van een 9 mm slangtule en de AP-150 en AP-200 zijn voorzien van een 12 mm slangtule.  Ook onderdelen voor de Aquaforte AP serie, zoals een membraanset  of luchtkamer  kunt u bij ons kopen.

luchtpomp-aquaforte-sa-serie-kopenAquaforte SA-Serie luchtpompen:

Twee nieuwe luchtpompen in ons assortiment van het merk Aquaforte zijn deze High pressure luchtpompen van Aquaforte met 9,5 mm uitgang. Ook deze luchtpompen hebben een laag energie verbruik en zijn bovendien erg stil. De twee luchtpompen Aquaforte SA-15 en Aquaforte SA-30 zijn bovendien zeer compact en worden standaard geleverd met een plastic luchtverdeler met 4 uitgangen van 6 mm.

Aquaforte HI-FlowAquaforte HI-FLOW V-Serie en luchtpomp sets:

Europa's meest populaire luchtpompen van Aquaforte zijn de Hi-FLOW luchtpompen en nu ook als compleet set te bestellen. Deze set bestaat dan uit een luchtpomp, luchtslang (4x 6mm) en luchtbollen met een diameter van 5 cm. De Aquaforte V-Serie luchtpompen zijn geschikt voor continue gebruik, zeer stil en bovendien krachtig. De behuizing van deze luchtpompen zijn gemaakt van hoogwaardige aluminium legering. Dankzij dubbele luchtkamer hoge opbrengst en druk. Ook onderdelen voor de Aquaforte HiFlow V-Serie zoals een membraan  of  luchtkamer kunt u bij ons kopen.

    

Onderdelen Aquaforte Vijver luchtpompen kopen?

U bent op zoek naar onderdelen voor de Aquaforte Luchtpomp?