Colombo Medicijnen Kopen

Colombo is reeds 30 jaar de professional in visverzorgingsproducten en waterbehandeling. Al deze Colombo producten zijn ontwikkeld door een dierenarts en vissenspecialisten en mogen niet aan ons assortiment ontbreken.

Dagelijks werken de specialisten aan het optimaliseren van deze producten. Continue onderzoek door deze specialisten en 30 jaar ervaring staan garant voor de beste verzorging en watercondities van uw dierbare vissen.

Colombo Koi Medicijnen en behandeling tegen parasieten

Helaas kunnen ook koi ziek worden, koi zijn (met name in het voorjaar extra) gevoelig voor parasieten. Goede waterwaardes in koivijvers zijn van belang, stress is vaak is de oorzaak van parasieten op koi, maar ook als de waterwaardes in de vijver niet goed zijn en schommelingen van de watertemperatuur zijn met name de oorzaak van parasieten bij onze Koi.  Vaak is een snelle en doeltreffende behandeling de oplossing om verdere problemen met de koi te voorkomen.  Colombo levert een breed spectrum aan medicijnen ter behandeling van onze koi en het bestrijden van (eencellige) parasieten zoals Trichodina Costia, Chilodonella en/of witte stip. Ook komen Huidwormen en kieuwwormen geregeld voor. 

Welke Colombo Medicijnen kopen

Bij ons kunt u het gehele assortiment Colombo kopen zowel in kleine als groot verpakking en bestaat uit:

Het is zeer belangrijk dat u  nooit  verschillende medicijnen door elkaar of vlak na elkaar gebruikt. Veel koidokters adviseren een tussenpauze van minimaal 30-60 dagen tussen 2 behandelingen indien dit noodzakelijk mocht zijn.

Waterwaardes testen bij medicijn gebruik in de vijver

Het is zeer belangrijk dat de waterwaardes in orde zijn alvorens u tot gebruik van medicijnen over gaat. Ook een goede testset kunt u bij ons kopen, de meest verkochte water testset is de Colombo Testlab.  Test hiermee alle belangrijke waterwaardes.  Liever het volledige assortiment testsets bekijken? U vindt deze hier.

Colombo adviseert om na een behandeling met medicijnen Colombo Fish Protect toe te voegen om restanten te binden en onschadelijk te maken. Colombo Fish Protect kopen