Bij Peekoi.nl bieden we alles voor uw zwembad. Of u nu een nieuw zwembad aan het bouwen bent of uw bestaande zwembad wilt onderhouden, we hebben het juiste product voor u. Ons assortiment bevat producten van alle bekende, maar ook minder bekende zwembadmerken.

Onze categorie bodemdrains en skimmers biedt een efficiënte oplossing voor het afvoeren van afvalwater uit uw zwembad. Onze drijvende chloordispenser zorgt voor een eenvoudige en efficiënte toediening van chloor in uw zwembad. Onze filtersystemen helpen bij het reinigen van het water in uw zwembad.

Onze collectie slangen en klemmen biedt een scala aan opties voor het aansluiten van uw zwembadapparatuur en -installaties. Onze stofzuigers en reinigers voor zwembaden helpen bij het onderhouden van uw zwembad. Onze waterbehandelingsproducten zorgen voor een gezonde balans in uw zwembadwater.

Onze zwembadpompen zijn van hoogwaardige kwaliteit en garanderen een efficiënte circulatie van het water in uw zwembad. Onze zwembad warmtepompen helpen bij het verwarmen van het water in uw zwembad. Onze UVC units zwembaden helpen bij het desinfecteren van het water in uw zwembad.

Bij Peekoi.nl kunt u vertrouwen op onze kwaliteit, snelle service en goede klantenservice. Vanaf een orderbedrag van € 75,00 worden uw bestellingen gratis thuisbezorgd. Bekijk ons uitgebreide assortiment zwembadproducten en bestel vandaag nog voor uw zwembadproject!