Perfect Pond Koivoer, Goudwinde voer en Steurvoer kopen

U bent op zoek naar visvoer (of andere producten) van het merk Perfect Pond? Bij Peekoi kunt u van het assortiment Perfect Pond visvoer onderstaand voer bestellen:

Perfect Pond Special Mix

Perfect Pond Special Mix is een uitgebalanceerd voeder dat alles heeft wat voor de vissen belangrijk is. De speciale mengeling van Spirulina - super conditioner en Probiotica kan het gehele jaar gevoederd worden vanaf een watertemperatuur vanaf 8 °C.

Special Mix is een mengeling die bestaat uit: 65% Super Conditioner, 25% probiotica (melkzuurbacteriën) en 10% Gold. Door de toevoeging van melkzuurbacteriën wordt de groei van ziektenverwerkkers drastisch verminderd. Door de toevoeging van immunostimulantia ) inslunie en Penac F wordt het afweersysteem van de vis enorm gestimuleerd. Door de toevoeging van natuurlijke spirulina worden de kleuren van de vissen optimaal en ontstaan er geen bijkleuringen (wit blijft wit).

Special Mix bevat geen kunstmatige kleur een smaakstoffen en vervuilt het water niet. Special Mix zorgt voor een optimale groei van de vissen.  Verkrijgbaar in Mini en Large korrel.

Perfect Pond Goudwinde 

De goudwinde valt niet onder de karperachtigen, goudwindes zijn insecteneters en hebben daarom een ander soort voer nodig als goudvissen.

Perfect Pond drijvend goudwindevoer voorziet volledig in de behoeftes van goudwindes. Voeren vanaf 10 °C watertemperatuur.

Perfect Pond Steurvoer 

Perfect Pond Steurvoer is een zinkend voer omdat steuren hun voedsel zoeken op de bodem van de vijver. Steuren vormen een aparte groep vissen in de vijver.  Voeren vanaf 10°C watertemperatuur.

Er zijn twee soorten steurvoer van Perfect Pond:

Steurvoer Mini voor steuren tot 25 cm. Om snel te kunnen groeien hebben jonge steuren voer nodig met een heel hoog vetpercentage (20 %)

Steurvoer Large voor steuren vanaf 25 cm. Oudere steuren zijn vatbaar voor leververvetting en mogen daarom niet te veel vet binnen krijgen. 
Het maximale vetgehalte voor deze steuren is 10 %.