JPD Koivoer kopen

Met JPD Koivoer optimaal genieten van uw koi. JPD levert naast het bekende voer Medicarp voor elke situatie de best mogelijke kwaliteit koivoer, hierbij staat het welzijn van de koi centraal.  
Wij zijn dan ook trots om officieel dealer van het JPD Koivoer te mogen zijn.  

Al het JPD Voer/ Koifood kunt u hier kopen.

Naast het alom bekende Medicarp hebben wij onderstaande JPD koivoer producten in ons assortiment:

Fujiyama-kopen JPD Fujiyama

Het beste voer voor dagelijks onderhoud. Hèt ‘staple’ voer dat ideaal is na de winter in aanloop naar het voorjaar en bovendien uitstekend te gebruiken als voeding van zomer naar herfst.

Yamato-kopenJPD Yamato

Ter verbetering van de kleuren van uw koi en is bovendien zeer goed verteerbaar.

/fujizakura-kopen  JPD Fujizakura

Het top ‘health’ voer dat stress vermindert en het immuunsysteem versterkt. Tevens verbetert ook dit voer de kleuren van uw koi.

shogun-kopen  JPD Shogun

Shogun is een hoogwaardig kwaliteitsvoer uit Japan dat het gehele vijverseizoen gevoerd kan worden, ook tijdens de koudere periode in de wintermaanden, dit komt mede door de grote verteerbaarheid in combinatie met stress verlagende eigenschappen.

shori-kopen JPD Shori

Het absolute topvoer binnen het assortiment het JPD koivoer is Shori. Door de Hoogwaardige eiwitten zorgt dit High Growth voer voor een optimale groei van uw koi.  Ook bevat dit voer kleurverbeteraars. 

bewaaremmer-jpd-zwart  Bewaaremmer JPD Kopen| Houd uw voer langer houdbaar

De handige goed afsluitbare emmers van JPD zijn van uitstekende kwaliteit voor het bewaren van uw koivoer.  Hierdoor blijft uw koivoer lang houdbaar en geeft ongedierte geen kans. 
Voor circa 10 a 15 kg voer.   Bestel hier de zwarte JPD Bewaaremmer

JPD voer vervaardigd in Europa

JPD koivoer wordt vervaardigd in Europa volgens Japans recept waarbij de productie volledig onder Japanse controle valt.
Japan Pet Design (JPD) werkt nauw samen met vooraanstaande Japanse en Nederlandse voedingsdeskundigen.

JPD verpakkingen

Alle JPD verpakkingen voor het JPD koivoer zijn in Japan ontworpen en worden in de EU vervaardigd met de nieuwste technologieën, zo bestaat de verpakking uit maar liefst drie lagen, water- en luchtbestendige aluminium folie en zijn alle kleuren, patronen en afbeeldingen op de verpakking afgestemd op oude Japanse tradities uit de Samuraitijd waarbij elk detail zijn eigen betekenis heeft.

Wij zijn er trots op dat wij van Peekoi als officieel dealer van JPD Koivoer bovenstaande voersoorten te mogen leveren en hopen wij dat u, mede door het gebruik van JPD producten, u zult genieten van onze prachtige koihobby.

JPD Japan Pet Design koivoer

Bekijk hier de brochure folder JPD koivoer

Wij staan voor u klaar | Vragen of meer informatie over JPD Koivoer?

Heeft u alles kunnen vinden of heeft u nog vragen over de producten op deze pagina? Via onze klantenservice  of contactpagina  staan wij voor u klaar om te helpen bij al uw vragen.