Vijverbenodigheden 

Peekoi heeft alles voor de vijver of het nu om een koivijver, plantenvijver, visvijver, siervijver of tuinvijver gaat, bij Peekoi kunt u alle vijverbenodigdheden vinden.

Vijverbenodigdheden kopen? 

Peekoi Vijvershop heeft een enorm aanbod aan vijverproducten en vijverbenodigdheden.  Zo vindt u hier alles voor de bouw van een nieuw aan te leggen koivijver. Of bent u op zoek naar vijverbenodigdheden voor de opstart of onderhoud van de vijver, wij kunnen het u allemaal leveren. Bovendien GRATIS verzending bij besteding van €75,00 of meer in geheel Nederland en België.

Op onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week, online vijverbenodigdheden bestellen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling direct verwerken en heeft u de gewenste vijverproducten snel in huis.

Ook kunt u bij Peekoi vijverbacteriën kopen voor verbetering en/of herstel van de vijver waterkwaliteit. Tevens kunt u bij ons diverse medicijnen en producten kopen om de gezondheid van de koi en andere vijvervissen te verbeteren of juist te herstellen na het gebruik hiervan.

Op onze website kunt u per categorie de verschillende vijverbenodigdheden bekijken en meer informatie over het aanbod van deze vijverproducten lezen.
Voor het aanleggen van een vijver kunt u bij ons voor alle noodzakelijke en gewenste vijverproducten terecht. U wilt toch ook de beste vijverbenodigdheden voor uw koi of visvijver?

Peekoi.nl biedt een groot assortiment vijverbenodigheden zoals:

️   Bacteriën voor uw vijver
  Beluchting waaronder een groot assortiment aan ✔️ vijverluchtpompen die u hier voordelig kunt kopen.
️   Filtermaterialen voor uw vijverfilter
  Vijverfiltersystemen 
 UVC lampen
  Vijverfolie
 Vijverpompen  
 Skimmers  zodat ook de oppervlakte van uw vijver zuiver en helder is.
 Bodemdrains 
️   Waterbehandeling voor uw vijver. Mocht u last hebben van alg of zweefalgen die de overhand krijgen, hebben wij ook hier de juiste anti alg producten voor.
 Vis- en koivoer
 Koi import voor particulieren.  Wij verzorgen een aantal maal per jaar Koi Import. Voordelig koi rechtstreeks uit Japan aankopen.  


Omdat wij met vele leveranciers van vijverbenodigdheden rechtstreeks zaken doen, hebben wij een ruim aanbod van deze vijverproducten. Wij hebben dan ook van vele A merken producten in ons assortiment zoals van o.a.  Aquaforte, Aquaking, Bactoplus, Colombo, Econobead, HikariNitto, Superfish, Takazumi, Alles van koidokter Maarten Lammens en vele andere merken.

Op zoek naar de beste vijverbenodigdheden en de goedkoopste vijveraanbiedingen? 

 Bekijk hier de aanbiedingen van de maand


Een vraag stellen aan Peekoi? Vragen kost niets!

Mocht u vragen hebben over vijverproducten en vijverbenodigdheden dan kunt u deze altijd stellen. Als u dit doet door gebruik te maken van het invullen van ons contactformulier dan krijgt u altijd binnen 24 uur een reactie

Chatservice Peekoi

Ook kunt u gebruik maken van de chatservice van Peekoi, de chatservice vindt u rechts onderaan deze pagina.