• Lorem ipsum

Vijverproducten

Peekoi Vijvershop in Rotterdam

✅ Voor Al uw vijverbenodigdheden

Peekoi heeft alles voor de vijver of het nu om een koivijver, plantenvijver, visvijver, siervijver of tuinvijver gaat, bij Peekoi kunt u alle vijverbenodigdheden vinden.

Vijverbenodigdheden kopen ✅ Groot Assortiment en Top Merken

Peekoi Vijvershop heeft een enorm aanbod aan vijverproducten en vijverbenodigdheden Voor de bouw van een nieuw aan te leggen Koivijver of u bent op zoek naar producten voor uw vijver en vijverbenodigdheden voor de opstart of onderhoud van de vijver, wij kunnen het u allemaal leveren. 
Bovendien GRATIS verzending bij besteding van €50,00 of meer in geheel Nederland en België.

Op onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week, online, vijverbenodigdheden bestellen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling direct verwerken en heeft u de gewenste vijverproducten snel in huis.

Ook kunt u bij Peekoi vijverbacteriën kopen voor verbetering en/of herstel van de vijver waterkwaliteit. Tevens kunt u bij ons diverse medicijnen en producten kopen om de gezondheid van de koi en andere vijvervissen te verbeteren of juist te herstellen na het gebruik hiervan.

Op onze website kunt u per categorie de verschillende vijverbenodigdheden bekijken en meer informatie over het aanbod van deze vijverproducten lezen.
Voor het aanleggen van een vijver kunt u bij ons voor alle noodzakelijke en gewenste vijverproducten terecht. U wilt toch ook de beste vijverbenodigdheden voor uw koi of visvijver?

Groot vijverassortiment en vijverbenodigdheden van Peekoi:

Voorbeelden van ons assortiment vijverproducten en vijverbenodigdheden welke vermeld staan in de vijver categorieën:


 Bacteriën voor uw vijver
 Beluchting waaronder een groot assortiment aan  luchtpompen die u hier voordelig kunt kopen.
 Filtermaterialen voor uw vijverfilter
 UV lampendompel UV-C en dompelamalgaam lampen,  vervangingslampen  en kwartsbuizen voor uw uvc
 Vijverfolie
 Vijverpompen voor uw vijver  waaronder de bekende merken van  oase  Messner  Superfish  en de populaire regelbare vijverpomp Aquaforte DM Vario.  Nieuw in ons assortiment de Blue Bella III  vijverpompen, een voordelige regelbare vijverpomp.
 Vijverfiltersystemen waarbij de inmiddels bekende beadfilters  zoals EconobeadSuperbead en Ultrabead voor de koivijver zeker niet mogen ontbreken.
 Complete vijverfilter sets
 Skimmers zodat ook de oppervlakte van uw vijver zuiver en helder is.
 PVC producten
 
Bodemdrains  en beluchte bodemdrains voor uw vijver.
 Waterbehandeling voor uw vijver en mocht u alg of zweefalgen hebben die de overhand krijgen hebben wij ook hier de juiste anti alg producten voor.
 Vis en koivoer
 Boeken  met allerlei nuttige informatie over vijverzaken
Koi import voor particulieren ! Wij verzorgen een aantal malen per jaar Koi Import. Voordelig koi rechtstreeks uit Japan aankopen.  Voor meer informatie over koi import kijkt u hier

Omdat wij met vele leveranciers van vijverproducten en vijverbenodigdheden zaken doen hebben wij een ruim aanbod van deze vijverproducten. Wij hebben dan ook van vele A merken producten in ons assortiment zoals van o.a.  Aquaforte, Aquaking, Bactoplus, Colombo, Econobead, HikariNitto, Superfish, Takazumi, Alles van koidokter Maarten Lammens en vele andere merken.

Visvoer en koivoer kopen:

Naast het grote assortiment aan vijverbenodigdheden is ook aan het visvoer en koivoer ruim aandacht besteed, wij leveren dan ook koi visvoer van vele bekende merken zoals o.a.  Bactoplus, Colombo, Hikari, House Of Kata, Malamix,  JPD Koivoer (zoals Medicarp),  Probites, Takazumi en vele andere koi, vis en  steurvoer  merken.  Wij hebben ook natuurvoer wat onze vijver vissen graag lusten. De meest bekende hiervan zijn de zijderupsen.
Maar ook de minder bekende natuurvoeders voor uw koi zoals bijvoorbeeld Meelwormen vinden uw koi onweerstaanbaar lekker.

 Handige tips en meer informatie over koivoer lezen...

Wist u dat wij ook zijderupsen in korrelformaat in ons assortiment hebben ?

Zijderupsen in korrelformaat zoals Hikari Silkworm Select  staan garant voor een goede snelle groei en optimale ontwikkeling van uw koi.

Op zoek naar de beste vijverbenodigdheden en de goedkoopste vijveraanbiedingen? 

 Bekijk hier de aanbiedingen van de maand


Een vraag stellen aan Peekoi? Vragen kost niets!

Mocht u vragen hebben over vijverproducten en vijverbenodigdheden dan kunt u deze altijd stellen. Als u dit doet door gebruik te maken van het invullen van ons contactformulier dan krijgt u altijd binnen 24 uur een reactie

Chatservice Peekoi

Ook kunt u gebruik maken van de chatservice van Peekoi, de chatservice vindt u rechts onderaan deze pagina.