Vijverbenodigdheden

Bij Peekoi vindt u alles voor uw vijver, of het nu gaat om een koivijver, plantenvijver, visvijver, siervijver of tuinvijver. In onze webshop kunt u alle benodigdheden vinden die uw vijver nodig heeft.

Op zoek naar vijverbenodigdheden? Peekoi Vijvershop biedt een uitgebreid assortiment aan vijverproducten en benodigdheden. Of het nu gaat om de bouw van een nieuwe koivijver, opstarten of onderhouden van uw vijver, wij leveren het allemaal. Bovendien profiteert u van GRATIS verzending bij een besteding van €75,00 of meer in heel Nederland en België.

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week online vijverbenodigdheden bestellen op onze website. Zodra wij uw bestelling ontvangen, verwerken wij deze direct, zodat u de gewenste vijverproducten snel in huis heeft.

Bij Peekoi kunt u ook vijverbacteriën kopen om de waterkwaliteit van uw vijver te verbeteren of te herstellen. Daarnaast bieden wij diverse medicijnen en producten aan om de gezondheid van koi en andere vijvervissen te bevorderen of te herstellen na behandeling.

Op onze website kunt u per categorie de verschillende vijverbenodigdheden bekijken en meer informatie lezen over ons aanbod van vijverproducten. Voor het aanleggen van een vijver kunt u bij ons terecht voor alle noodzakelijke en gewenste vijverproducten. Wilt u niet alleen het beste voor uw vijver, maar ook voor uw koi of visvijver?

Peekoi.nl biedt een uitgebreid assortiment aan vijverbenodigdheden, waaronder:

Omdat wij met vele leveranciers van vijverbenodigdheden rechtstreeks zaken doen, hebben wij een ruim aanbod van deze vijverproducten. Wij hebben dan ook van vele A merken producten in ons assortiment zoals van o.a.  Aquaforte, Aquaking, Bactoplus, Colombo, Econobead, HikariNitto, Superfish, Takazumi, Alles van koidokter Maarten Lammens en vele andere merken.


Op zoek naar de beste vijverbenodigdheden en de goedkoopste vijveraanbiedingen? 

 Bekijk hier de aanbiedingen van de maand


Een vraag stellen aan Peekoi? Vragen kost niets!

Mocht u vragen hebben over vijverproducten en vijverbenodigdheden dan kunt u deze altijd stellen. Als u dit doet door gebruik te maken van het invullen van ons contactformulier dan krijgt u altijd binnen 24 uur een reactie

Chatservice Peekoi

Ook kunt u gebruik maken van de chatservice van Peekoi, de chatservice vindt u rechts onderaan deze pagina.