AQUAFORTE VIJVERPOMP KOPEN


Als u een Aquaforte vijverpomp wilt kopen dan zit u bij ons goed ! Wij hebben van Aquaforte alle soorten filterpompen, vijverpompen, fontein pompen en stromingspompen in ons assortiment. Hieronder een korte omschrijving van de vijverpompen van het merk Aquaforte.


Aquaforte EC Serie
 AquaForte EC-Serie vijverpompen:
Zeer energiezuinige pompen voorzien van innovatieve elektronica! Geruisarme werking. Voorzien van synchrone motor. Geschikt voor zoet en zout water. Geen koperen onderdelen. Voorzien van slijtvaste keramische as. Schakelt automatisch uit wanneer er geen water in de rotor zit. Bij blokkade van de waaier zal de pomp in een "lock" positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. Dit voorkomt het doorbranden van de motor. Interessant geprijsde vuilwaterpompen voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc. Geschikt voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel worden geïnstalleerd). Kan vuildeeltjes tot 6mm verpompen.

Aquaforte DM
 AquaForte DM-S
erie filterpompen:
Zeer energiezuinige pompen voorzien van innovatieve elektronica! Geruisarme werking. Geschikt voor zoet en zout water. Geen koperen onderdelen. Voorzien van slijtvaste keramische as. Bij blokkade van de waaier zal de pomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. Dit voorkomt het doorbranden van de motor. Interessant geprijsde vuilwaterpompen voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc. Geschikt voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel worden geïnstalleerd). Kan vuildeeltjes tot 6mm verpompen. 

Aquaforte DM LV Serie
 AquaForte DM LV (Low Voltage) Serie 
filterpompen:
Nieuwe serie Low Voltage pompen gebaseerd op de populaire DM-Serie pompen! Ideaal voor zwemvijvers of andere toepassingen waarin een laag voltage pomp gewenst is. Zeer energiezuinige pompen voorzien van innovatieve elektronica! Geruisarme werking. Voorzien van synchrone motor. Geen koperen onderdelen. Voorzien van slijtvaste keramische as. Schakelt automatisch uit wanneer er geen water in de rotor zit. Bij blokkade van de waaier zal de pomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. Dit voorkomt het doorbranden van de motor. Interessant geprijsde vuilwaterpompen voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc. Geschikt voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel worden geïnstalleerd). Kan vuildeeltjes tot 6mm verpompen.

Aquaforte DM Vario
 Aquaforte DM Vario S Vijverpomp:

Nieuwe serie regelbare pompen voor een zeer interessante prijs! De DM-Vario S pompen zijn geschikt voor buitengebruik en kunnen zowel nat als droog worden geïnstalleerd. Met de externe controller kunt u de flow (en daarmee het stroomverbruik) regelen van 30% tot 100%. Tevens kan de controller de pomp aan/uitzetten (pauze knop). Voorzien van synchrone motor en slijtvaste keramische as. Schakelt automatisch uit wanneer er geen water in de rotor zit. Bij blokkade van de waaier zal de pomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. Dit voorkomt het doorbranden van de motor.

▶  AQUAFORTE DM VARIO S POMP KOPEN | VANDAAG BESTELD MORGEN THUIS

Aquaforte M Serie
 AquaForte M-Serie filterpompen:

Geschikt voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc. Tevens te gebruiken voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel worden geïnstalleerd). Kan vuildeeltjes tot 6 mm verpompen. 

Aquaforte O Serie
 AquaForte O-Serie filterpompen:

Geschikt voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc. Tevens te gebruiken voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel worden geïnstalleerd). Kan vuildeeltjes tot 6 mm verpompen. 

Aquaforte O Serie Plus
 AquaForte O-Plus Serie filterpompen:

Zeer energiezuinige pompen voorzien van innovatieve electronica!

Geruisarme werking. Geen koperen onderdelen. Voorzien van slijtvaste keramische as. Schakelt automatisch uit wanneer er geen water in de rotor zit. Bij blokkade van de waaier zal de pomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. Dit voorkomt het doorbranden van de motor. Interessant geprijsde vuilwaterpompen voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc. Geschikt voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel worden geïnstalleerd). Kan vuildeeltjes tot 6mm verpompen.

Aquaforte O Plus Serie LV
 AquaForte O-Plus Serie low voltage filterpompen (12 volt):

De eerste betaalbare laag voltage pompen! Ideaal voor zwemvijvers.

of andere toepassingen waarin een laag voltage pomp gewenst is. Zeer energiezuinige pompen voorzien van innovatieve electronica! Geruisarme werking. Geen koperen onderdelen. Voorzien van slijtvaste keramische as. Schakelt automatisch uit wanneer er geen water in de rotor zit. Bij blokkade van de waaier zal de pomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. Dit voorkomt het doorbranden van de motor. Interessant geprijsde vuilwaterpompen voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc. Geschikt voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel worden geïnstalleerd). Kan vuildeeltjes tot 6mm verpompen.

Aquaforte P Serie
AquaForte P-Serie vijverpompen:

Geschikt voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc. Tevens te gebruiken voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel worden geïnstalleerd). Kan vuildeeltjes tot 6 mm verpompen. Horizontaal en verticaal te gebruiken. Extra sterke opvoerhoogtes. 

Aquaforte HF Serie
AquaForte HF-Serie vijverpompen:

Deze pompen zorgen voor extra stroming met een laag energieverbruik. Geschikt voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc.

Aquaforte HFP

▶  AquaForte HFP:
Aquaforte HFP Propeller pompen zijn zeer hoge flow pompen met een laag stroomverbruik! Te gebruiken voor extra circulatie in bijvoorbeeld koivijvers en viskwekerijen. Zeer geschikt voor lage druk filter toepassingen (zoals trommelfilters en vliesfilters). De HFP pompen kunnen bovendien vuildeeltjes tot 6mm verpompen. Verkrijgbaar in 2 modellen: HFP-50000 en HFP-70000