• Lorem ipsum

ANNULEREN, RETOURNEREN/AFKOELPERIODE EN RUILEN BIJ PEEKOI.NL

ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Peekoi reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).
 
RETOURNEREN/AFKOELPERIODE
Mocht u niet tevreden zijn met (een deel van) uw aankoop, dan heeft u overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), het recht (een deel van) de artikelen binnen 14 werkdagen (afkoelperiode) (na ontvangst aan te melden) zonder opgave van reden te retourneren, ingaande op de dag van de levering. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.  
Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.
 
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres.  Peekoi zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
 
De factuur is uw garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatsvinden.
Artikelen die na 14 werkdagen (na aanmelding) worden geretourneerd worden niet gecrediteerd.

U kunt uw retourzending voldoende gefrankeerd sturen naar:

Peekoi.NL
Coendersborchdam 5
3077 JD Rotterdam

LET OP
: Bij het retour zenden naar Peekoi.NL zijn de verzendkosten voor rekening van de koper. De factuur is uw garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen ruiling plaatsvinden.
De goederen kunnen enkel en alleen worden geretourneerd in onbeschadigde staat en originele verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt zijn.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Peekoi kenbaar te worden gemaakt.  Gebruik hiervoor het  herroepingsformulier

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Peekoi heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.
 
Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ons. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ruilen / geld terug ontvangen

Indien u bij ruiling het geld terug wilt ontvangen, ook graag op de factuur vermelden. Vermeld hierbij duidelijk het bankrekeningnummer en de tenaamstelling. Het totaalbedrag van de bestelling, verminderd met de kosten (van €8,95) die wij hebben moeten maken voor het verzenden van de order, zal binnen 7 werkdagen nadat het pakket is ontvangen, worden overgemaakt naar het opgegeven bankrekeningnummer.

Let op: Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Peekoi heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

U kunt ook kiezen voor een tegoed op een eerst volgende bestelling, dit kunt u kenbaar maken aan ons wij zullen dan een kortingscoupon aanmaken die u bij een eerst volgende bestelling digitaal kunt inwisselen.

Let op: Alleen de geretourneerde bestelde artikelen worden bij retournering vergoed.
 
Jullie hebben het verkeerde bedrag aan mij vergoed:
 
Helaas zijn fouten niet altijd te voorkomen.
Als u denkt dat u het verkeerde bedrag heeft teruggekregen neemt u dan alstublieft contact op met onze klantenservice via e-mail