EPDM Rubber Folie

Filters
7 ProductenPagina 1 van 1

EPDM Vijverfolie

EPDM vijverfolie staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer Synthetisch rubber. Het is een zeer sterke folie met als bijzondere eigenschap dat het zeer goed tegen zonlicht kan. 

EPDM vijverfolie bestellen? 

Kies de juiste breedte en vermeld de lengte maat die u nodig heeft in hele meters. 

Heeft u bijvoorbeeld voor de bouw van uw vijver nodig: 5 meter (lengte) x 4,57 (breedte) ? Dan bedraagt de prijs hiervoor: 5 x € 50,95 = € 254,75.  Dit betreft een afhaalprijs.  Bezorgen geen probleem ! De meerprijs voor het bezorgen van vijverfolie bedraagt € 35,00.

EPDM vijverfolie geschikt voor koivijvers

Wij raden u aan EPDM vijverfolie te gebruiken bij de aanleg van uw koivijver. Het is misschien een wat duurder materiaal, maar het gaat zeer lang mee en kan tegen een stootje. Wortels van waterplanten komen er niet doorheen. De folie is bestand tegen worteldoorgroei (behalve sommige rietsoorten en bamboe), tegen zure regen en andere normaal voorkomende chemische en biologische invloeden. We kunnen EPDM in alle afmetingen leveren. Meet goed op hoeveel meter u denkt nodig te hebben. Maar let op bij het kopen van EPDM folie. Er zijn ook vergelijkbare EPDM folies op de markt die voor dakbedekking worden gebruikt. Deze bevatten wel milieuonvriendelijke stoffen die oplossen in de loop van de tijd en in het vijverwater terecht gaan komen, de folie die voor dakbedekking wordt gebruikt is dus niet geschikt voor vijvers.