PVC / PE / PP

PVC staat voor polyvinylchloride en is een veelgebruikt type plastic voor een breed scala aan toepassingen, waaronder vijverproducten. Bij Peekoi.nl bieden we een uitgebreid assortiment aan PVC producten voor uw vijver, zwembad of aquarium. Van PVC buis en leidingen tot bodemdrain, buisafsluiters en buisklemmen, we hebben alles wat u nodig heeft voor uw vijverproject.

Onze PVC producten zijn van hoge kwaliteit en garanderen een lange levensduur. Onze PVC buizen en PVC leidingen zijn bijvoorbeeld UV-bestendig en hittebestendig, zodat ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Onze buisafsluiters en kogelkranen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en bieden een betrouwbare afsluiting voor uw PVC leidingen.

PVC producten kopen?

Ons assortiment bevat ook flexibele koppelingen, flowmeters en gereedschap, zodat u alles in huis heeft voor een efficiënte en professionele installatie. We bieden ook lijm en kitten, PE aansluitmateriaal en rubber, viton en PP ringen voor een waterdichte afsluiting. Onze PP en PVC (afvoer) producten zijn speciaal ontworpen voor het afvoeren van water uit uw vijver of zwembad.

Onze categorie PVC druk bevat producten zoals schuifkranen die speciaal ontworpen zijn voor het regelen van de druk in uw vijverleidingen. Onze korfjes en doorvoeren zorgen voor een efficiënte afvoer van afvalwater.

Vragen? Wij helpen graag!

Bij Peekoi.nl kunt u vertrouwen op onze kwaliteit, snelle service en goede klantenservice. Vanaf een orderbedrag van € 75,00 worden uw bestellingen gratis thuisbezorgd. Bekijk ons uitgebreide assortiment PVC producten en bestel vandaag nog voor uw vijverproject!

PVC Assortiment Vijverbouw