Koi Import

Japan koi import door peekoi

JAPAN KOI IMPORT 2024 VAN START!

NU OOK DE MOGELIJKHEID VOOR PARTICULIEREN OM EEN KOI BOX UIT JAPAN TE IMPORTEREN VIA ONS!

Het huidige aanbod zal de komende periode voortdurend worden uitgebreid en aangevuld. Jaarlijks bieden wij u de gelegenheid om rechtstreeks Japanse koi uit Japan te importeren.

De Japan Koi import vindt doorgaans plaats van medio december tot juni.

Prijzen voor de Japanse koi-import / Wat kost een koibox?

Stuur ons een e-mail met de gewenste box van een van onderstaande partners. Vermeld altijd in uw e-mail onze partner en de code van de gewenste box (bijvoorbeeld: Koibito AOK-02).

Binnen 24 uur ontvangt u van ons de  ✅ ALL IN PRIJS (dus inclusief btw en zonder verdere bijkomende kosten). Levering vanaf Schiphol.

Wij importeren de koi voor u via de onderstaande bedrijven (klik op de afbeelding)
 Koi import Koibito

 

Koi Import Ornafish

Koi Import mr nishikigoi

De getoonde foto's en video's zijn representatief voor het bassin waar de vissen vandaan komen. U ontvangt dus niet exact dezelfde vissen, tenzij dit specifiek wordt vermeld.

Dit geldt overigens wel indien er WYSIWYG (What You See Is What You Get) bij vermeld staat.

Voor bestellingen van één of meerdere dozen vissen is het een vereiste dat de betaling 14 dagen vóór de transhipping is voldaan. Niet-tijdige betaling resulteert in het niet meenemen van de vissen. Bij het plaatsen van een bestelling dient de betaling vooraf te worden voldaan, aangezien de doos speciaal voor u wordt ingevlogen vanuit Japan. Annulering van de bestelling is na betaling niet mogelijk. Bij niet tijdige bestelling worden eventuele kosten aan u doorberekend.

Bij aankomst halen wij de vissen op Schiphol op, waarbij vooraf duidelijke afspraken worden gemaakt over de afhaallocatie. U ontvangt de vissen dus vrijwel direct.

Onze garantie beperkt zich tot een DOA (Dead On Arrival) garantie, wat betekent dat eventueel overleden vissen bij aankomst worden vergoed. De vergoeding bedraagt alleen de prijs van de vis; transportkosten worden niet vergoed. Overige risico's zijn voor uw eigen rekening, zoals gebruikelijk is voor een dealer, en dit stelt ons in staat om tegen extreem lage prijzen te leveren.

U kunt er ook voor kiezen om samen met andere hobbyisten een doos Koi te laten komen. In dit geval hebben wij één contactpersoon, en de verdeling van vissen wordt onderling geregeld.

Vluchten kunnen soms worden aangepast, afhankelijk van de beschikbaarheid van Cargo vluchten. Wij streven ernaar u zo vroeg mogelijk op de hoogte te stellen van dergelijke wijzigingen. Voor gegarandeerde ontvangst van de gewenste Koi is het raadzaam snel te bestellen, omdat het aanbod van de kwekerij beperkt kan zijn. Tevens bieden wij ook transportzakken te koop aan: vis transportzak kopen bij Peekoi.nl

 
 

Koi-vis-transportzakken

Als u verder nog vragen heeft over het importeren van Koi dan vernemen wij dat graag van u.

Voor vragen neem gerust contact met ons op