Koi Import

Japan koi import door peekoi

JAPAN KOI IMPORT 2023 VAN START!

EEN KOI BOX IMPORTEREN UIT JAPAN, NU OOK VOOR PARTICULIEREN VIA ONS MOGELIJK!

Het huidige aanbod zal de komende periode steeds worden uitgebreid / aangevuld. Elk jaar bieden wij u de mogelijkheid om Japanse koi rechtstreeks vanuit Japan te importeren.

Japan Koi import vind doorgaans plaats in de periode Medio december tot juni. 

Prijzen Japan koi import / Hoeveel kost een koibox ?

Mail ons de gewenste box van één van onderstaande partners, vermeld altijd in uw mail onze partner en de code van de gewenste box (bijvoorbeeld: Koibito AOK-02) en u zult van ons, binnen 24 uur, de  AL IN PRIJS ontvangen. (dus inclusief btw en verder geen bijkomende kosten).  Levering vanaf Schiphol.

Via onderstaande bedrijven importeren wij de koi voor u.  (klik op de afbeelding)

 
Koi import Koibito

 

Koi Import Ornafish

Koi Import mr nishikigoi

JAPAN KOI IMPORT PEEKOI | Uw Partner voor koi import !

Ook altijd al een doos vissen rechtstreeks uit Japan willen kopen?
Bij Peekoi kan dit nu tegen zeer concurrerende prijzen!  Koi kunt u rechtstreeks vanuit Japan bestellen, eenvoudig en simpel!

Wij kunnen u, net als voorgaande jaren, de koi leveren die u zelf van een bepaalde kweker kiest, zo bent u er ook zeker van dat u de koi krijgt van de kweker uit Japan waarvoor U heeft gekozen!

Zowel uit Niigata en uit het zuiden van Japan kunt u zelf uw keuze maken.
De Koi zijn onderverdeeld volgens het principe zoals het in Japan wordt geselecteerd ook staat het aangegeven bij de omschrijving van de eventuele aan te kopen koi.

De klassen die gehanteerd worden:

2 = Standaard kwaliteit
3 = Goede kwaliteit
4 = Hoge kwaliteit
5 = Top kwaliteit

De getoonde foto’s en of video’s zijn voorbeelden uit het bassin waar de vissen vandaan komen. U krijgt dus niet exact diezelfde vissen, tenzij dit er specifiek bij vermeld staat.
Indien u 1 of meerdere dozen vissen besteld dan is het wel een voorwaarde dat de vissen 14 dagen voordat de transhipping plaatsvindt betaald zijn.

Indien niet tijdig betaald is dan komen de vissen niet mee.
Indien u besluit een bestelling te plaatsen dient u vooraf de betaling te verrichten (direct bij bestellen). U kunt niet meer afzien van uw bestelling daar deze doos speciaal vanuit Japan voor u wordt ingevlogen! Indien niet wordt voldaan bij bestelling komen de koi niet naar Nederland en zal uw order worden geannuleerd. Bij evt. te laat bestellen zullen de kosten aan u worden door berekend.

Zodra de vissen aankomen worden ze door ons afgehaald op Schiphol. Voorafgaand wordt er met u een duidelijke afspraak gemaakt over de locatie waar de vissen afgehaald kunnen worden. U krijgt de vissen dus vrijwel direct mee. 

Er geldt alleen een zogenaamde DOA (Dead On Arrival) garantie. Dit wil zeggen dat eventueel dode vissen bij aankomst vergoed zullen worden. De vergoeding bedraagt alleen de prijs van de vis. Transportkosten worden nooit vergoed.
Verdere risico's zijn geheel voor eigen rekening (zoals normaal ook voor de dealer). Dit is voor ons de enige manier om voor deze extreem lage prijzen te kunnen leveren.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om met meerdere hobbyisten samen een doos Koi over te laten komen. In dit geval is er voor ons 1 contactpersoon en verdeling van vissen etc. regelt u zelf.
De vluchten kunnen nog wel eens aangepast worden. Dit heeft te maken dat niet alle Cargo vluchten gevuld zijn en samengevoegd worden. Wij proberen u uiteraard zo vroeg mogelijk hiervan op de hoogte te stellen.
Als u zeker wilt zijn dat u de Koi ontvangt die u wilt moet u snel bestellen, als de stock bij de kweker er niet meer is zullen wij dit kenbaar maken op de website.

Ook  transportzakken  kunt u bij ons kopen.

Koi-vis-transportzakken

Als u verder nog vragen heeft over het importeren van Koi dan vernemen wij dat graag van u.

Voor vragen neem gerust contact met ons op