[split]

Hikari Koi Voer / Saki Hikari Voer kopen?

Al vanaf € 75,00 GRATIS thuis bezorgt in Nederland en België.

Saki Hikari Online Bestellen

De verschillende soorten (Saki) Hikari Koivoer geven de Koi, groei, kleuren en gezondheid die zij nodig hebben.

HIKARI EN SAKI HIKARI, ECHT JAPANS KOI- EN VISVOER

Hikari® en Saki-Hikari® zijn de wereldwijd bekende merken Koi- en visvoer van Kyorin Food industries LTD.
De ontwikkeling, productie en het verpakken van dit voer gebeurd, volledig in eigen beheer, in één van onze drie hightech fabrieken in Japan. 

VOORTDUREND ONDERZOEK VAN HIKARI IN HET LABORATORIUM EN EIGEN KWEEKVIJVERS.

De productontwikkeling van het voer gebeurt in het Hikari Aquatic Laboratorium, hier wordt het voer ontwikkeld, getest en onderzocht. In de Yamasaki Koi Farm wordt het voer enkel en alleen gebruikt en continue getest op effectiviteit en resultaat. Met deze wetenschappelijke kennis en eigen kweekervaringen kunnen zij het voer blijven verbeteren. 
Kwaliteitscontrole waar u 100% op kunt vertrouwen.
Er wordt gebruik gemaakt van alleen zeer specifiek geselecteerde ingrediënten, die voldoen aan extreem hoge eisen. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor Hikari.
In combinatie met de zeer strikte kwaliteitscontroles en speciale productie processen leidt dit tot het beste visvoer ter wereld.

HIKARI, DE ONBETWISTE NUMMER 1 VAN DE WERELD OP HET GEBIED VAN VOER VOOR KOI EN VIJVERVISSEN

In Japan is Hikari al jarenlang het beste en meest verkochte Koivoer. In het land van de Koi, waar traditie en wetenschap hand in hand gaan, is Hikari al meer dan 140 jaar de toonaangevende producent van visvoer. Sinds 2001 zijn maar liefst 13 winnaars van de All Japan Grand Champion Koi grootgebracht en opgekweekt met Saki-Hikari.
Niet voor niets kiezen de meest bekende Koikwekers voor Hikari en Saki-Hikari voer.

VOER VAN DE BESTE KWALITEIT VOOR ALLE SOORTEN KOI & VIJVERVISSEN. 

Hikari® visvoer is gemaakt van de beste ingrediënten en bevat alle essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen die nodig zijn om de schoonheid en gezondheid van vijvervissen te behouden en te verbeteren. Hikari® voer is rijk aan gestabiliseerde vitamine C, dit optimaliseert het immuunsysteem van de vis en draagt bij aan de natuurlijke afweer tegen infecties en ziekten. Hikari Staple, Gold en Wheat Germ blijft, in de vernieuwde verpakking, maar liefst 3 jaar houdbaar!*    *houdbaarheid vanaf productiedatum in Japan. 

100% KWALITEITSGARANTIE DOOR PRODUCTIE EN VERPAKKING IN EIGEN FABRIEKEN.

Veel merken laten hun voer ergens anders fabriceren en verpakken. Hikari gelooft dat 100% controle van iedere stap in het productieproces de sleutel is tot voer, waar u als gebruiker voor 100% op kunt vertrouwen. 

TOPKWALITEIT HIKARI VOER BIJ IEDERE AANKOOP, TELKENS WEER

Hikari voer is samengesteld, geproduceerd en verpakt in eigen Hikari fabrieken; Het fabricage- en controleproces laat niets aan het toeval over, zo kan men altijd de beste kwaliteit voer leveren. Door het voer in de eigen fabrieken in Japan onder strenge hygiëne maatregelen direct te verpakken,  biedt Hikari 100% kwaliteitsgarantie: elke zak is weer van de hoogste kwaliteit.

De gezondheid, schoonheid en pracht van uw vissen hangt sterk samen met de kwaliteit van het visvoer dat u geeft. Wilt u het beste voor uw vissen, voer ze dan met Hikari of met Saki Hikari.

BIJ PEEKOI.NL KUNT U HET VOLLEDIGE HIKARI VOER ASSORTIMENT KOPEN EN BESTAAT UIT: 

DAARNAAST KUNT U BIJ ONS OOK UIT HET VOLLEDIGE SAKI HIKARI VOER ASSORTIMENT BESTELLEN EN BESTAAT UIT:

WIST U DAT U BIJ PEEKOI.NL OOK HIKARI VOER VOOR GOUDVISSEN KUNT KOPEN?