• Lorem ipsum

Alles voor uw aquarium

Ontdek onze uitgebreide aquarium webshop


Wanneer u beschikt over een eigen aquarium weet u als geen ander dat deze hobby veel van uw tijd vraagt. Wij van Peekoi.nl helpen u daarom graag aan de passende producten en accessoires middels onze aquarium webshop. Dit maakt uw aquarium niet alleen mooier, maar maakt het onderhoud ook een stuk eenvoudiger. Bekijk nu ons ruime aanbod van filtermaterialen, pompen, stofzuigers en verlichting en ontdek de scherpe prijzen!

Enkel betrouwbare merken

 

Naast ons ruime assortiment in vijverproducten- en materialen is onze aquarium webshop ook zeer uitgebreid. Zo bieden wij accessoires aan van enkel betrouwbare merken, waaronder Superfish. Wat denkt u bijvoorbeeld van een 2 in 1 reiniger? Met dit handige product ververst u het water en reinigt u de bodem. Door middel van de auto-start is deze gravel cleaner erg handig in gebruik. Ook voor aquarium koelers kunt u bij ons terecht. De Arcadia Chiller genereert een hoge koelprestatie die aquariums tot 500 liter op een constante temperatuur van 25 graden kan houden.

Wij adviseren u met veel plezier

Weet u niet exact welke producten u nodig heeft? Geen probleem, wij kunnen u daarbij helpen. Dankzij onze ruime ervaring en passie voor aquaria kunnen wij u met veel plezier adviseren. Heeft u eenmaal de juiste benodigdheden gevonden? Dan kunt u alles eenvoudig en veilig online bestellen. Plaatst u een bestelling boven de €50,00 dan verzenden wij gratis, zowel in België als Nederland. Ook kunt u rekenen op een snelle levering, zodra wij uw betaling hebben ontvangen gaan wij direct voor u aan de slag.