Top

Pompen

Vijverpomp kiezen

Vijverpompen voor beweging, filtering en meer zuurstof in vijverwater. Met een vijverpomp breng je leven in een koivijver. Stroming en beweging dus, maar een pomp is ook essentieel voor filtering van het water naar het vijverfiltersysteem. Peekoi weet alles over pompcapaciteit, energiegebruik en geluidsniveau van vijverpompen.

 

Een vijver pomp is voor elke vijver wenselijk. Vijverpompen dragen bij aan een gezond klimaat in de vijver. De pomp zorgt voor watercirculatie waardoor het meer zuurstof opneemt. Lukt het niet een biologisch evenwicht in de koivijver te realiseren? Is het vijverwater niet helder? Door plaatsing van een vijverpomp gaat de vijver ‘ademen’ en de pomp draagt bij aan een betere werking van de vijver.   klik hier voor uitgebreide informatie over vijverpompen.

Een vijverpomp kopen voor een gezond klimaat in uw vijver


Bent u de trotse eigenaar van een vijver of zit u eraan te denken om er een aan te leggen? Maak dan kennis met het uitgebreide aanbod van Peekoi.nl. Wilt u een vijverpomp kopen, dan hoeft u niet lang te zoeken!


De juiste vijverpomp kiezen


Wanneer u een echte vijverliefhebber bent, weet u als geen ander dat een vijverpomp voor iedere vijver wenselijk is. Niet alleen dragen deze bij aan een gezond klimaat in uw vijver, ook zorgt de pomp voor watercirculatie. Tevens kan het kopen van een vijverpomp uitkomst bieden wanneer uw vijverwater niet helder is. U zult al snel merken dat de pomp bijdraagt aan een betere werking van de vijver. Ze zorgen voor beweging, filtering en meer zuurstof in het water. Kortom; u brengt leven in uw koivijver.


U treft bij ons een ruim aanbod aan van diverse betrouwbare merken, waaronder Blue Eco, Oase, Aquaking, Aquaforte en Red Devil. Maar ook is er veel belangstelling voor de Superfish pond vijver pompen. Dit is mede te danken aan het grote vermogen bij een zeer laag stroomgebruik. Combineer dit met onze scherpe prijzen en u begrijpt direct dat dit product erg populair is onder vijverliefhebbers.


Wij helpen u graag!

Weet u niet exact welke pomp passend is bij uw wensen en budget? Geen probleem. Peekoi weet alles over pompcapaciteit, energiegebruik en het geluidsniveau van vijverpompen. Wij adviseren u dus graag! Neem contact met ons op of maak gebruik van onze live chat, waarmee u direct uw vragen kunt stellen.