Top

Vijverproducten

Peekoi Vijvershop in Rotterdam

Peekoi heeft alles voor de vijver of het nu om een koivijver, plantenvijver, visvijver, siervijver of tuinvijver gaat, bij Peekoi bent u aan het juiste adres.

Peekoi Vijvershop heeft een enorm aanbod aan vijverproducten.  Voor de bouw van een nieuw aan te leggen Koivijver of u bent op zoek naar vijverspullen voor de opstart of onderhoud van de vijver,  wij kunnen het u allemaal leveren.  Bovendien verzenden wij het ook nog eens gratis bij besteding van €50,00 of meer in geheel Nederland en België.

Op onze website kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week, online, producten bestellen. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling direct verwerken zodat u uw gewenste vijverspullen snel in huis heeft.

Ook kunt u bij Peekoi terecht voor bacteriën voor verbetering en/of herstel van de vijver waterkwaliteit. Tevens hebben wij diverse medicijnen en producten om de gezondheid van de koi en andere vijvervissen te verbeteren of juist te herstellen na het gebruik hiervan.
Op onze website kunt u per categorie de verschillende vijver producten bekijken en meer informatie over het aanbod van deze vijverproducten lezen.
Voor het aanleggen van een vijver kunt u bij ons voor alle noodzakelijke en gewenste vijverproducten terecht. U wilt toch ook het beste voor uw koi of visvijver ?

Het vijverassortiment van Peekoi:

Enkele voorbeelden van vijver producten welke vermeld staan in de vijver categorieën:

Bovendien verzorgen wij een aantal malen per jaar Koi Import.  U kunt op deze wijze voordelig koi rechtstreeks uit Japan aankopen.  Voor meer informatie over koi import kijkt u hier

Omdat wij met vele leveranciers van vijverproducten en vijverbenodigdheden zaken doen hebben wij een ruim aanbod van deze producten. Wij zijn dealer van: o.a.  Aquaforte, Aquaking, Bactoplus, Colombo, Econobead, Hikari,  Nitto, Superfish, Sansai, Saki Hikari en vele andere merken.

Visvoer en koivoer:

Ook aan het visvoer en koivoer is ruim aandacht besteed, wij leveren dan ook koi visvoer van vele bekende merken zoals o.a.  Bactoplus, Colombo, Hikari, House Of Kata, MalamixMedicarp, MisimarProbites, Saki-Hikari, Shinji, Takazumi en vele andere koi, vis en steurvoer merken.  Wij hebben ook natuurvoer wat onze vijver vissen graag lusten. De meest bekende hiervan zijn de zijderupsen.
Maar ook de minder bekende natuurvoeders voor uw koi zoals bijvoorbeeld meelwormen vinden uw koi onweerstaanbaar lekker.

Wist u dat wij ook zijderupsen in korrelformaat in ons assortiment hebben ?

Zijderupsen in korrelformaat zoals Hikari Silkworm Select en Silkworm Bits staan garant voor een goede snelle groei en optimale ontwikkeling van uw koi.

Aanbiedingen voor uw vijver die u niet mag missen!
Voor de beste vijverdeals klikt u op onze Aanbiedingen

Een vraag stellen aan Peekoi? Vragen kost niets!

Mocht u vragen hebben dan kunt u deze altijd stellen. Als u dit doet door gebruik te maken van het invullen van ons contactformulier dan krijgt u altijd binnen 24 uur een reactie


Chatservice Peekoi

Ook kunt u gebruik maken van de chatservice van Peekoi, de chatservice vindt u rechts onder aan deze pagina.


WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk