Top

PEEKOI.NL | Dè Online Vijvershop van de Benelux ! | NL & BE

Alles voor uw zwembad  PVC Producten online bestellen


PEEKOI.NL | Vijverspecialist met alle benodigdheden voor uw vijver in onze zeer uitgebreide Vijvershop !

Vijverproducten bestellen


Volop vijverproducten voor koivijver, plantenvijver, visvijver, siervijver of je tuinvijver bij Peekoi.nl. Bestel veilig online materialen voor vijveraanleg of het onderhoud van uw vijver.
Voor vijveraquarium en zwembad is Peekoi.nl de meest uitgebreide vijvershop. Ook voor PVC materialen vijver en visvoer.

Materiaal zwembad of vijver nodig? Bij Peekoi.nl bestel je spullen voor koivijver, visvijver, plantenvijver en onderhoudsmateriaal voor vijver en koivijver. Misschien zoek je producten om je vijver te verbeteren of materiaal om deze te repareren? We geven je met veel plezier advies over hoe dat aan te pakken. In onze uitgebreide vijvershop vind je alles wat je nodig hebt. Uiteraard alleen topkwaliteit en alle producten voor vijveraanleg voordelig geprijsd. 

Maarten lammens producten bestellen

Vijverbenodigdheden hobby

Voor vijverbenodigdheden van een goede kwaliteit kun je bij Peekoi.nl terecht. Van vijverfolie tot filters en van vijverbacteriën tot vis en koivoer.
Wij hebben een uitgebreid assortiment vijverartikelen waar elke vis- en vijverliefhebber enthousiast van wordt! Een enthousiasme dat we als leverancier graag met onze klanten delen. Het hebben en onderhouden van een vijver is een bijzondere en uitdagende hobby. En een sfeermakend en opvallend element in elke tuin. 

 Vijverartikelen SNEL en GRATIS bezorgd in de gehele Benelux.  gratis levering Nederland en België

Bestelde vijverspullen van € 50,00 of meer, verzenden wij gratis in Nederland en België. Uiteraard versturen wij ook naar andere landen, de verzendkosten hiervan worden automatisch berekend bij het bestelproces. Zodra wij uw bestelling binnen hebben, maken we het klaar voor verzending. Wij garanderen een snelle bezorging van alle vijverproducten.

 Hoe klanten ons beoordelen 

Aanbiedingen