Top

Stofzuigers

Vijverstofzuiger kopen?
Aquaforte Vijverstofzuiger
Nieuw 29% Korting

Aquaforte Vijverstofzuiger

€ 139,00 € 98,00
Aquaking Waterstofzuiger VAC-01
10% Korting

Aquaking Waterstofzuiger VAC-01

€ 289,00 € 259,00
Oase Pondovac 4 Vijverzuiger
16% Korting

Oase Pondovac 4 Vijverzuiger

€ 415,00 € 349,00
Oase Pondovac 5 Vijverzuiger
7% Korting

Oase Pondovac 5 Vijverzuiger

€ 699,00 € 649,00
Oase PondoVac Premium Vijverzuiger
Nieuw
Sludge Terminator

Sludge Terminator

€ 1.799,00
Superfish Pond  Vac vijverstofzuiger
11% Korting

Superfish Pond Vac vijverstofzuiger

€ 139,95 € 124,95
Vijverstofzuiger PV 1200
17% Korting

Vijverstofzuiger PV 1200

€ 229,00 € 189,00

Vijverstofzuiger


Bij een vijver hoort onderhoud. Ondanks filterinstallaties die prima werken, kan het toch voorkomen dat er organisch afval in de vijver achterblijft. Een vijverstofzuiger is dan een handig hulpmiddel bij het schoonhouden van uw vijver. Bij Peekoi vindt u diverse soorten vijverstofzuigers met toebehoren. Bekijk nu ons assortiment online!


Onderhoud uw vijver regelmatig

Indien een vijver niet goed wordt onderhouden, zal na verloop van tijd bodemslib voorkomen en aanslag op de wanden vormen. Dit heeft als nadelig gevolg dat er algengroei en verzuring optreedt in de vijver. Uiteindelijk raakt het biologisch evenwicht verstoord, omdat vijverplanten niet goed kunnen groeien. Door uw vijver regelmatig te onderhouden met een vijferstofzuiger, houdt u uw vijver schoon.


Het schoonmaken van een vijver met een vijverstofzuiger gaat zeer eenvoudig. Door middel van de stofzuiger wordt het organische vuil onder water opgezogen. Daarna voert u het water af naar de tuin, filter of een putje.


Kwaliteitsmerken

In ons assortiment vindt u verschillende soorten stofzuigers voor de vijver. Het verschil uit zich in zuigkracht en verschillende mogelijkheden. Zo zijn er stofzuigers die om 20 seconden geleegd moeten worden, of stofzuigers die continu kunnen blijven werken.  U kunt bij ons terecht voor vijverstofzuigers van verschillende merken. Zo verkopen wij bijvoorbeeld stofzuigers van de merken Aquaforte, Aquaking en Oase. Ook voor toebehoren zoals losse slangen kunt u bij ons terecht.


Bekijk het volledige assortiment in onze webshop. Twijfelt u bij de keuze voor een vijverstofzuiger? Bel of mail ons dan. We helpen u graag bij het maken van een keuze.