Top

Schuifkranen

Schuifkraan Vijver


Als u op zoek bent naar een goede schuifkraan of wellicht meerdere schuifkranen als afsluiter van uw pvc leidingwerk dan hebben wij hiervoor diverse oplossingen zoals het gebruik maken van een goede schuifkraan.  Wij hebben A merken zoals VDL en Valterra in ons assortiment waarvan u de productomschrijving van deze schuifkranen hieronder kunt lezen.   Ook hebben wij Budget kranen in ons assortiment.

Vervangingsonderdelen schuifkranen

Vervangingsonderdelen voor schuifkranen nodig ?
Vanzelfsprekend mogen de vervangingsonderdelen zoals de verlengstukken en de vervangingsrubbers voor de originele Valterra schuifkranen alsmede de afdichtingssets voor de VDL schuifkranen in ons assortiment niet ontbreken.  Wij leveren deze schuifkranen tegen de beste prijzen !

Voorkom een lekkage

In bepaalde situaties is het verstandiger om voor een kogelkraan te kiezen. Zoals bijvoorbeeld voor het afsluiten van een vuilafvoer van een plantenfilter of een bodemdrain die u bijvoorbeeld (gesplitst) heeft aangesloten op het riool.  U heeft dan de minste kans op lekkages.  Ons uitgebreide assortiment kogelkranen vind u hier