Top

Perfect Pond Special Mix Large 20 ltr + Anarex Bio 10 ltr

15% Korting
  • Perfect Pond Special Mix Large 20 ltr + Anarex Bio 10 ltr
€ 210,80
179,00
per stuk


Perfect Pond Special Mix Large 20 ltr + Anarex Bio 10 ltr


Perfect Pond Special Mix (koi voer) en Melkzuurbacteriën van Anarex-Bio.
Uitstekende producten voor herstel van koi en/of vijverwater.

 

Perfect Pond Special Mix:

Perfect Pond Special Mix is een uitgebalanceerd voeder dat alles heeft wat voor de vissen belangrijk is. De speciale mengeling van Spirulina - super conditioner en Probiotica kan het hele jaar door gevoederd worden.

Wat anarex doet aan de buitenkant doet Perfect Pond Special Mix aan de binnenzijde!
Dit dankzij Anarex Bio! In combinatie met Anarex een dubbele werking!

Special Mix is eenmengeling die bestaat uit: 65% Super Conditioner, 25% probiotica (melkzuurbacteriën) en 10% Gold. Door de toevoeging van melkzuurbacterien wordt de groei van ziektenverwerkkers drastisch verminderd. Door de toevoeging van immunostimulantia ) inslunie en Penac F wordt het afweersysteem van de vis enorm gestimuleerd. Door de toevoeging van natuurlijke spirulina worden de kleuren van de vissen optimaal en onstaan er bieen bijkleuringen (wit blijft wit).

Super Mix bevat geen kunstmatige kleur een smaakstoffen en vervuilt het water niet. Special Mix zorgt voor een optimale groei van de vissen. Het mag heel het jaar gevoerd worden vanaf een watertemperatuur vanaf 8 °C. 

Analyse: 

 

Ruw Eiwit 40%
Ruw Vet 6%
Ruwe celstof 2%
Ruwe as 7%
Calcium 1.2%
Fosfor 1%
Lysine 2.5%
Methionine 1%
Vitamine A 30.000IE
Vitamine C 350mg/Kg
Vitamine D 300IE
Vitamine E 200mg/Kg
Inlunie (Probiotica)  
Melkzuurbacteriën  
Penac F  
Beta-glucanen  
Natuurlijk Spirulina

 

Anarex-Bio® logisch: 

Wat is Anarex-Bio® logisch en wat doet het?
Voor uw koi:
Anarex-Bio® logisch is hét middel voor optimale bestrijding van alle bacteriële aandoeningen en voor het helen van wonden zonder het achterlaten van littekens.

Voor uw vijverwater:
Anarex-Bio® logisch brengt uw vijver, filter en waterconditie weer naar een optimale kwaliteit. Wij garanderen een fantastisch optimaal resultaat !

Anarex-Bio® logisch is een 100% zuiver biologisch product.
Anarex-Bio® logisch is gedurende meer dan 3 jaar in koivijvers met merendeels japanse koi onder diverse omstandigheden in Nederland afgetest, met zeer hoog resultaat als gevolg.
Anarex-Bio® logisch is uitstekend geschikt ter bestrijding van bacteriële infecties, ontstaan door pathogene ziekteverwekkende bacteriën zoals o.a.: aeromonas en pseudomonas bacteriën beter bekend door de gevolgen zoals: Bacteriële ontstekingen, bekrot, vinrot, en gatenziekte etc.

Anarex-Bio® logisch herstelt het natuurlijk evenwicht in uw vijver door het versneld omzetten van ammoniak en nitriet in stikstof.

Anarex-Bio® logisch versnelt de afbraak van afvalstoffen in uw vijver, waardoor uw filter aanzienlijk minder belast wordt en uw vijver een hogere waterkwaliteit krijgt, wat uw koi ten goede komt.

Anarex-Bio® logisch is gegarandeerd onschadelijk voor de noodzakelijke nitrificerende bacteriën in het filter, alsook voor uw vijver, uw vissen, uw planten en voor uzelf. Het laat geen negatieve reststoffen achter en kan eventueel onbeperkt gebruikt worden.

Anarex-Bio® logisch voorkomt in veel gevallen, dat uw koi anders antibiotica als medicatie toegediend krijgen.
Het toedienen van antibiotica zorgt dikwijls voor verstoring in de ontwikkeling en groei van uw koi.

Anarex-Bio® logisch versterkt het aanwezige afweersysteem van uw koi in hoge mate. O.a. wordt de kwaliteit van de slijmhuid verbeterd.

Anarex-Bio® logisch kunt u absoluut niet overdoseren.

Anarex-Bio® logisch het eerste TOTAALMIDDEL voor uw koi en uw eigen koi-plezier.

Anarex-Bio® logisch werkt altijd bij bacteriële infecties. Op virussen heeft het geen invloed.

Anarex-Bio® logisch in het gebruik, veroorzaakt geen resistentie bij bacteriën en / of uw koi. U kunt het onbeperkt blijven toepassen.

Het verbruik van Anarex-Bio® logisch
Anarex-Bio® logisch 1000cc is goed voor 20.000 liter vijver-water.

De door u voor uw vijver benodigde hoeveelheid Anarex-Bio® logisch vermengen met 10 liter vijverwater dat met warm water op een temperatuur is gebracht van 23-26 graden Celsius. +/- 5 minuten wachten en dan gelijkmatig over uw vijver verdelen.

Heeft u meer dan 1000cc Anarex-Bio® logisch nodig, omdat uw vijver groter is dan 20.000 liter, dan per 1000cc Anarex-Bio® logisch aanmaken met lauw vijverwater.
Wanneer uw vijverwater-temperatuur boven de 19 graden celsius is, hoeft u geen verwarmd water te gebruiken.

Zet de U.V., de ozon en de eiwitafschuimer gedurende minimaal 24 uur uit tijdens de behandeling. Indien u een zeefsysteemfilter heeft, dient u de Anarex-Bio® logisch via de eerste filterkamer toe te voegen. Het bezinksel is voeding voor deze specifiek geselecteerde melkzuurbacteriën.

1 ltr. voor 20.000 ltr vijverwater
2,5 ltr voor 50.000 ltr vijverwater
5 ltr voor 100.000 ltr vijverwater

 


Productbeoordeling - Deel uw ervaring met anderen (0)
Type de code over
Deel dit product met een vriend
@
@
Type de code over