Top

Nexus Evolution Aqua

Een gezonde vijver met Nexus filters

Om de conditie van uw vijver optimaal te houden, is het van belang om een vijverfilter aan te schaffen. Wij verkopen diverse filtersystemen voor uw vijver, waarbij wij een zorgvuldige selectie gemaakt hebben uit betrouwbare merken. Denk bijvoorbeeld aan vijverfilters van Aquaforte, maar ook de Nexus filters van het merk Evolution Aqua zijn bijzonder populair. Vooral de filters van laatstgenoemde merk zijn erg populair.


Verbeter uw waterkwaliteit


U als vijverliefhebber weet als geen ander dat een goed filtersysteem onmisbaar is.  Met een goed filter zorgt u voor een biologisch evenwicht in uw vijver. U wilt tenslotte toch ook een gezonde en probleemloze vijver hebben én behouden? Kies daarom voor een professioneel filter om de waterkwaliteit te verbeteren. Bekijk bijvoorbeeld eens de Nexus filters van Evolution Aqua. De Nexus is eenvoudig en toch innovatief en tevens eenvoudig schoon te maken. In onze webshop vindt u de nieuwe Nexus 320 en Nexus 220 filters, waarmee een onvoorstelbaar hoog niveau van helderheid bereikt wordt. Alle systemen van dit merk kunnen zowel op een gravity als op een pomp gevoed systeem aangesloten worden.


Natuurlijk bieden wij ook andere filtersystemen aan, zoals Oase, Superfish, Sansai, Aquaforte en Aquaking. Dankzij dit ruime assortiment vindt iedereen een passend filter! We kunnen ons voorstellen dat u advies nodig heeft omtrent uw aankoop bij Peekoi. Daarom zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar om u verder te helpen.

Ga voor een complete set

In onze webshop vindt u ook complete sets met filtersystemen. Deze sets filtersystemen bestaan uit meerdere filterkamers die ieder hun eigen functie hebben. Zo bent u in één keer klaar en heeft u direct de juiste producten in huis. De vijver filtersets worden geleverd met een pomp en uv filter waardoor u ook direct af kunt rekenen met algen. Daarnaast ontvangt u een duidelijke handleiding waarmee u de set eenvoudig kunt plaatsen.