Top

Koi Dokter Maarten Lammens

Koidokter Maarten Lammens

 

Het assortiment vijverproducten van koidokter Maarten Lammens kunt u hier kopen en bestaat uit:

 

  Malamix Food

  Malamix 17

  Medicijnen

 


Alles wat u over de producten van Maarten Lammens moet weten 


 Malamix Food / Malamix Koivoer / Malamix Voer


Malamix Food is door Maarten Lammens, de bekendste koidokter van de Benelux, samengesteld na het geweldige succes van Malamix-17. 
Alle belangrijke voedingsstoffen in het Malamix koivoer zijn verwerkt in dit voer.  

Malamix Food is een zeer hoogwaardig koivoeder dat door zijn unieke samenstelling het immuunsysteem.

De toevoegde ingrediënten  aan het Malamix Food / Malamix Koivoer voldoen aan de allerhoogste eisen, normen en waarden (GMP gecertificeerd). 
Het Malamix voer kan gedurende het gehele seizoen worden gevoerd aan de koi. 
Vanzelfsprekend kan er meer en vaker worden gevoerd met het Malamix voer gedurende de zomermaanden als de watertemperaturen dit toelaat. 


Samenstelling Malamix Food


Malamix Food is een zeer smakelijk en een goed verteerbaar koivoer, hierdoor zal er weinig vervuiling  in de vijver ontstaan.
Daarnaast bevat het Malamix voer een extra hoog gehalte aan natuurlijke kleurversterkers.  
Door de uitgebalanceerde wisselwerking van Spirulina, Astaxanthine en Vitamine C zorgt dat de rode kleur intens en lange tijd aanwezig blijft zonder dat hierbij de witte kleur aangetast wordt.
De verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten zorgen voor een gezonde en snelle groei met van de koi met een perfecte lichaamsvorm of "body”. dit in combinatie ". 
De ingrediënten van Malamix Food maken dus het verschil.


Malamix Food 7 kgMalamix Food Voordelen in vogelvlucht

 Productie Malamix voer in de Benelux, vanwege lokale productie ook lage transportkosten     
 Uitstekend koivoer, perfecte kwaliteit voor een eerlijke prijs
 Snelle en flexibele leveringen gewaarborgd vanwege de nabijheid van de productielijn
 Altijd vers voer, vanwege productie continuïteit 
 Strenge Europese kwaliteitsnormen bij inkoop van ingrediënten en bij productie, GMP keur!                                               

  Malamix voer is bij ons verkrijgbaar in 5, 7 en 10 KG verpakking.


Malamix Kopen en aanbiedingen


Hier de beste Malamix Aanbiedingen van Nederland en België !


 Altijd een snelle levering
vanwege onze ruime voorraad verse producten door vrijwel wekelijkse 'aanvoer' van verse producten.
 Uw voordeel !  Altijd vers voer met een goede houdbaarheidsdatum.  Dat wilt u toch ook ?

Voor Alle Malamix producten geldt: VANDAAG BESTELD, MORGEN* IN HUIS ! (NL en BE) (* levering binnen 24 uur, met uitzondering van levering op zon- en feestdagen)

Malamix Ervaringen

Wij verkopen veel, maar dan ook echt veel Malamix producten.  Onze klanten zijn hier zeer tevreden over en hebben dus goede ervaring met Malamix .
Er zijn zelfs klanten die uitsluitend Malamix Food aan hun vissen voeren.  Het voer kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een ander goed koivoer uit ons  koivoer assortiment
Er zijn dus ook klanten die het Malamix voer ‘mixen’.

Wij zijn dan als officieel dealer van alle producten van Koidokter Maarten Lammens trotst dat wij deze producten aan onze klanten kunnen aanbieden.

 

Malamix Food is de perfecte aanvulling op Malamix 17. Malamix food en Malamix 17 zijn beiden ontwikkeld door Maarten Lammens.
Samen vormen deze twee producten voor een uitstekende natuurlijke afweer van de koi en wordt hiermee op alle mogelijke manieren gestimuleerd.

Malamix 17 bevat filterbacteriën, probiotica en afweerversterkers, die worden opgenomen via de slijmhuid en door kieuwfiltratie en dankzij Malamix Food worden deze afweerversterkers ook in het spijsverteringskanaal opgenomen.  Kortom: de Unieke Malamix Combinatie !

 

 Malamix 17


Malamix 17 is inmiddels een bekend product  en ontwikkeld door koi dokter Maarten Lammens, Malamix 17 bestaat uit Biologische vitaminen-, kruiden-, en plantenmix voor de optimale gezondheid van vijvervissen en Koi. 


Waarom Malamix 17 toevoegen aan uw vijver?


Zieke vissen met een slechte slijmlaag (te weinig slijm, te dikke slijm, slechte consistentie…) komen wij en koidokter Maaren Lammens in praktijk helaas veelvuldig tegen. Een slechte slijmlaag kan door verschillende oorzaken voorkomen.  Als de slijmlaag te weinig afweerstoffen bevat, is de kans groter dat uw vis ziek wordt. In elke vijver zijn er immers ziekteverwekkers aanwezig, die bij zwakkere vissen makkelijker de bovenhand nemen. Een gezonde sterke slijmlaag vormt de basis van een gezonde vis. Daarom is het belangrijk om uw vissen regelmatig te voorzien van deze ideale mix van afweerversterkers (zie onder) die Malamix 17 bevat. Deze afweerversterkers worden deels opgenomen in de slijmhuid en deels op gefilterd door de kieuwen en vormen stuk voor stuk goede bouwstenen voor een goede slijmlaag en een optimale natuurlijke afweer tegen ziekten. Bovendien bevat MALAMIX 17 nog nutriënten/enzymen die de filterbacteriën en probiotica een boost geven. Dit verbetert de waterkwaliteit en beschermt de vissen preventief tegen gatenziekte.

Toevoegen van Malamix 17 in de vijver:

Om een optimale slijmlaag (lees afweer) te verkrijgen wordt Malamix 17 best om de twee à drie maanden preventief toegediend vanaf een watertemperatuur van 8˚C. Malamix 17 bestaat uit biologische middelen en kan niet overgedoseerd worden. 
Ook na een chemische behandeling zoals medicijnen tegen parasieten of bacteriën is Malamix 17 het ideale middel om de slijmlaag snel weer op te bouwen en de waterkwaliteit weer op peil te brengen.  Voorkomen is dus beter dan genezen, gebruik daarom Malamix 17 ! Tip: Schakel gedurende 24/48 uur UV, Ozon en/of eiwitafschuimer uit.   

Dosering van Malamix 17

De dosering van Malamix is 1 liter per 10.000 liter water. Je hoeft niet bang te zijn voor overdosering omdat er geen schadelijke stoffen in zitten.  Malamix 17 is een biologisch product. 

Malamix 17 bevat maar liefst 17 ingrediënten:

Spirulina/Chlorella - Aloë Vera - Propolis - Calendula - Echinacea - Curcuma - Gember - Astaxanthin - Inuline - Gingko Biloba - Eucalyptus - Ginseng - Vit.A-C-D-E - Enzymen voor nitrificerende bacteriën - Probiotica 1. Aloë Vera Gel.  Uitgebreide informatie over deze 17 ingrediënten kunt u lezen bij de productinformatie.
Ook staat deze informatie vermeld in de brochure. Brochure Malamix 17Klik op de afbeelding om de brochure van Malamix 17 te bekijken.

Malamix 17 kopen?

Malamix 17 Online bestellen


 Medicijnen koidokter Maarten Lammens:


Het assortiment medicijnen bestaat uit:


  De Koidokter Anti-Lice
Anti-Lice is een doeltreffend medicijn tegen huidwormen (Gyrodactylus), kieuwwormen (Dactylogyrus) en kreeftachtige parasieten zoals karperluis (Argulus), bloedzuiger (Piscicola) en ankerworm (Lernea). Anti-Lice is onschadelijk voor planten en filterbacteriën.

  De Koidokter Anti-Mix
Acriflavine in combinatie met Malachietgroen wordt gebruikt tegen de meeste ééncellige parasieten, tegen bacteriële- en schimmelinfecties.
Acriflavine heeft ook een lichte antivirale werking en kan gebruikt worden bij kieuwrot. 


  De Koidokter Anti-Parasiet
Formaldehyde 40% in combinatie met Malachietgroen wordt gebruikt tegen de meeste ééncellige parasieten waaronder Witte Stip, Costia, Trichodina, Chilodonella, enz...  
Bovendien ook werkzaam tegen schimmelinfecties.  Niet in combinatie met zout (> 3 g/l) gebruiken.

  De Koidokter Anti-worm
Anti-Worm van De koidokter is een koi medicijn tegen huid- en kieuwwormen (Gyrodactylus en Dactylogyrus). Anti-Worm is niet schadelijk voor het filter.

  De Koidokter Propolis Spray
Propolis Spray is a 100% Natuurlijk product gemaakt door bijen. Propolis is rijk aan geneeskrachtige kruiden en Plantaardige stoffen welke Bijen Verzamelen in de natuur. Daardoor heeft propolis een sterke antibacteriële én anti-schimmel werking. 
Doordat propolis zeer sterk hecht aan weefsel maar niet wateroplosbaar is, blijft het lang op wonden aanwezig en daarmee beschermt het wonden tegen her-infectie met bacteriën en schimmels.

  De Koidokter Verdovingsmiddel
Vul de behandelbak met vijverwater. Per 10 liter water voeg je 5 ml verdovingsvloeistof toe en meng het goed. Enkele minuten (hoe warmer het water, hoe sneller de werking) nadat de koi in de bad gezet is, zal de vis verdoofd op zijn zijde liggen. Vervolgens leg je hem op een natte doek (ogen bedekken) en kan je hem gedurende enkele minuten behandelen. Om de koi terug bij te laten komen, zet je hem terug in de vijver en beweeg hem rustig heen en weer. 

  De Koidokter Wondverzorging - Behandelingsset
Complete behandelingsset, samengesteld door koidokter Maarten Lammens, voor wondverzorging bij vissen.

Boek Koidokter Maarten Lammens | Het boek "De Koi Dokter" mag bij geen enkele hobbyist ontbreken.

https://www.peekoi.nl/de-koi-dokter