• Lorem ipsum

JPD koivoer

JPD koivoer | Japan Pet Design Koivoer Kopen

 

Met JPD Koivoer Optimaal genieten van uw koi. Japan Pet Products afgekort JPD, levert naast het bekende voer Medicarp voor elke situatie de best mogelijke kwaliteit koivoer.  
Centraal staat hierbij dus het welzijn van uw koi.  Wij zijn dan ook trots om officieel dealer van het JPD Koivoer te mogen zijn. 

Al het JPD Voer kunt u hier kopen.Naast Medicarp hebben wij onderstaande JPD koivoer producten in ons assortiment:


JPD Fujiyama


Het beste voer voor dagelijks onderhoud. Hèt ‘staple’ voer dat ideaal is na de winter in aanloop naar het voorjaar en bovendien uitstekend te gebruiken als voeding van zomer naar herfst.

JPD Yamato

 

Ter verbetering van de kleuren van uw koi en is bovendien zeer goed verteerbaar.

JPD Fujizakura

 

Het top ‘health’ voer dat stress vermindert en het immuunsysteem versterkt. Tevens verbetert ook dit voer de kleuren van uw koi.

JPD Shogun

 


Shogun is een hoogwaardig kwaliteitsvoer uit Japan dat het gehele vijverseizoen gevoerd kan worden, ook tijdens de koudere periode in de wintermaanden, dit komt mede door de grote verteerbaarheid in combinatie met stress verlagende eigenschappen.

✔  JPD Shori


Het absolute topvoer binnen het assortiment het JPD koivoer is Shori. Door de Hoogwaardige eiwitten zorgt dit High Growth voer voor een optimale groei van uw koi.  Ook bevat dit voer kleurverbeteraars. 

JPD Fuyufuji

 


Het ideale JPD koivoer voer dat het gehele vijverseizoen gevoerd kan worden, ook tijdens de koudere periode in de wintermaanden, dit komt mede door de grote verteerbaarheid in combinatie met stress verlagende eigenschappen.

 

bewaaremmer voer JPD koivoerBewaaremmer JPD Kopen| Houd uw voer langer houdbaar !


De handige goed afsluitbare emmers van JPD zijn van uitstekende kwaliteit voor het bewaren van uw koivoer. 
Hierdoor blijft uw koivoer lang houdbaar en geeft ongedierte geen kans. 
Voor circa 10 a 15 kg voer.  Bestel in zwart en / of rood

JPD voer vervaardigd in Europa

JPD koivoer wordt vervaardigd in Europa volgens Japans recept waarbij de productie volledig onder Japanse controle valt.
Japan Pet Design (JPD) werkt nauw samen met vooraanstaande Japanse en Nederlandse voedingsdeskundigen.

 

JPD verpakkingen

Alle JPD verpakkingen voor het JPD koivoer zijn in Japan ontworpen en worden in de EU vervaardigd met de nieuwste technologieën, zo bestaat de verpakking uit maar liefst drie lagen, water- en luchtbestendige aluminium folie en zijn alle kleuren, patronen en afbeeldingen op de verpakking afgestemd op oude Japanse tradities uit de Samuraitijd waarbij elk detail zijn eigen betekenis heeft.

 

Wij zijn er trots op dat wij van Peekoi als officieel dealer van JPD Koivoer bovenstaande voersoorten te mogen leveren en hopen wij dat u, mede door het gebruik van JPD producten, u zult genieten van onze prachtige koihobby.

JPD Japan Pet Design koivoer

JPD brochure kunt u hier bekijken