• Lorem ipsum

Kusuri Koivoer | 10 Soorten koivoer van Kusuri

Kusuri voer kopen? Welke voersoorten zijn er?

Het Kusuri Koivoer kunt u bij ons eenvoudig online kopen en bestaat uit maar liefst 10 verschillende voersoorten met elk zijn specifieke eigenschappen en kenmerken.

Kusuri houdt rekening met alle jaargetijden van het seizoen en het soort voer tijdens deze verschillende periode die hiervoor gebruikt kunnen worden.  Hierdoor zijn er uiteenlopende verschillen in de samenstellingen van de verschillende soorten koivoer van het merk Kusuri . Kusuri heeft zowel voer ter bevordering van de groei, maar ook kleurversterkend voer en voer om de weerstand van de koi te versterken, het voer wat juist in het voorjaar een aanrader is.

Kusuri Growth

Kusuri Growth bevat de hoogste kwaliteit eiwitten om een snelle groei te bevorderen, zonder het risico op vetafzettingen binnen het lichaam van de vis. Bovendien biedt Kusuri Growth een precieze mix van lipiden en andere vitale voedzame ingrediënten om zowel snelle groei als een goede lichaamsbouw te bevorderen. Voor optimaal resultaat alleen gebruiken boven 20ºC vijverwater.  Voor maximaal resultaat en behoud van de waterkwaliteit adviseren wij om bij voorkeur meerdere keren per dag kleine porties te voeren.  Growth is verkrijgbaar in verschillende verpakkingseenheden zodat u nooit te veel of te weinig voer van Kusuri zal kopen. Korrelformaat is 4-5 mm voor een uitstekende vertering.

Kusuri Kolor / Kusuri Color

Kusuri Kolor versterkt en verbetert de schoonheid en kleur van uw koi. Kusuri Kolor 6mm drijvend voer bevat de hoogste kwaliteit eiwitten en ingrediënten om de kleur van uw koi te verbeteren. Kusuri Kolor is speciaal samengesteld met Paprika en Spirulina om de kleur diepte op natuurlijke wijze te stimuleren. Met Wheatgerm, Soya en vismeel kan dit voer met een eiwit percentage van 35% worden gevoerd vanaf 10°C watertemperaturen. Bij watertemperaturen boven 20°C kan dit voer met andere Kusuri voersoorten  worden gemengd om zowel groei als kleur te promoten. Kolor is verkrijgbaar in een handige afsluitbare emmer met een inhoud van 5 kg. Korrelformaat is 6 mm voor een uitstekende vertering.

Kusuri Multiseason

Kusuri Multiseason is drijvend Koi voer voor alle seizoenen. Het voer bevat een zeer geavanceerde samenstelling waarbij geen tarwemeel wordt gebruikt! Koolhydraten uit tarwemeel staan bekend als zeer moeilijk te verteren en hebben weinig voedingswaarde voor Koi. Kusuri Multiseason formule bevat ook natuurlijke "Prebiotics" welke in Japan zijn ontwikkeld, die de darmflora gunstig beïnvloeden en zorgen voor het onderhoud van een gezonde kolonie van belangrijke verteringsbacteriën. Daarnaast worden er, in samenhang met het lage koolhydraatgehalte, nog meer voedingsstoffen opgenomen wat voor groei zorgt in alle seizoenen, met het voordeel van aanzienlijk minder afval! Er wordt ook een Probiotisch effect verkregen in de ingewanden door een efficiënte ontwikkeling van het immuunsysteem van de ingewanden, wat de ontwikkeling van eventuele pathogene bacteriën helpt te voorkomen. Kusuri Multiseason is verkrijgbaar in verschillende verpakkingseenheden zodat u nooit te veel of te weinig voer van Kusuri zal kopen. Korrelformaat is 4-5 mm voor een uitstekende vertering.

Kusuri Premium

Kusuri Premium is een drijvend voer van hoge kwaliteit dat het immuunsysteem versterkt en tevens Kusuri klei bevat voor een betere vertering en groei.Verder zijn de volgende immuunversterkende supplementen aanwezig: Propolis, Kelp en Optimum (een speciaal supplement voor ziekte vermindering en bindweefsel groei). Bevat geen chemische kleurversterkers, eiwitvervangers of ingrediënten uit rund- of pluimvee. Premium is een all season voer en kan bij alle temperaturen worden gebruikt.
Kusuri Premium is verkrijgbaar in verschillende verpakkingseenheden zodat u nooit te veel of te weinig voer van Kusuri zal kopen. Korrelformaat is 4-5 mm voor een uitstekende vertering.

Kusuri Sinking Pellet

Kusuri Sinking pellet is een all-season formule en is geschikt voor vele soorten bodemvissen zoals meerval, steur, zeelt, koi, goudvissen, etc.
Dit zinkende voer is door middel van een speciaal temperatuur kookproces en "expansie" techniek samengesteld. Dit zorgt ervoor dat het in het voer aanwezige zetmeel opzwelt waardoor het gemakkelijker is te verteren voor alle vijvervissen. Kusuri Sinking Pellet is verkrijgbaar in verschillende verpakkingseenheden zodat u nooit te veel of te weinig voer van Kusuri zal kopen.
Korrelformaat is 3-4 mm voor een uitstekende vertering.

Kusuri Staple

Kusuri Staple is een hoogwaardig voer voor een zeer vriendelijke prijs. Het bevat alle benodigde ingrediënten voor gezonde vissen. Dit voer kan worden gemixt met elk ander soort Kusuri voer om het dieet van uw vissen te variëren. Voer niet of nauwelijks onder de 10ºC. Kusuri Staple is verkrijgbaar in een handige afsluitbare emmer met een voerinhoud van 5 kg en waarbij de korrel een medium formaat heeft.

Kusuri Super Growth (PASTA)

Kusuri Super Growth Pasta staat voor voor zeer hoge groei, superieure kleur en lage vervuiling. Het ultieme verse voer voor koi! Het Pasta voer van Kusuri komt als poeder, en wordt met water tot een deeg gevormd dat direct aan de vissen kan worden gevoerd. Omdat dit voer niet aan verhitting en koken is blootgesteld zijn er geen waardevolle voedingsstoffen verloren gegaan. Het gemaakte deeg kan, mits gekoeld, 3 dagen worden gebruikt. Super Growth Pasta is zeer eiwitrijk voer (63.4%) dat samen met een goede waterkwaliteit tot superieure groei kan leiden. Het hoge eiwitgehalte in dit voer wordt na vertering omgezet in vertakte keten aminozuren die voor een betere spierontwikkeling en verdere energie zorgen. Dit eiwitrijke voer kan alleen boven 20°C watertemperatuur worden gebruikt. Super Growth pasta voer geeft minder afval wat de water parameters ten goede zal komen. De hoge kwaliteit van witvismeel zal bovendien het witte pigment van koi verbeteren. Voer niet te veel! We raden aan om de helft van normaal pellet voer te geven.

Kusuri Wheatgerm

Kusuri Wheatgerm is een speciaal voer dat het gehele jaar kan worden gevoerd. Wheatgerm voer wordt normaal gesproken alleen tijdens de koudere perioden wordt gegeven wanneer er minder veel en minder vaak wordt gevoerd. Wheatgerm bevat speciale gezondheidsversterkende supplementen die ten tijde van minder voeren juist van groot belang zijn, zoals Kusuri Klay dat de groei bevordert en de stress eiwit productie helpt te voorkomen.

Verder zijn de volgende immuunversterkende supplementen aanwezig: Propolis, Kelp en Optimum (een speciaal supplement voor ziekte vermindering en bindweefsel groei). Bevat geen chemische kleurversterkers, eiwitvervangers of ingrediënten uit rund- of pluimvee, vlees of beenderen. Wheatgerm is een all season voer en kan bij alle temperaturen worden gebruikt.

Kusuri Zijderups Poppen

Zongedroogde Zijderups poppen van Kusuri zijn een natuurlijk voer met een zeer hoge voedings- en energiewaarde. Koi zijn dol op de smaak wat het voer waardoor ze het gemakkelijk uit de hand zullen eten. Zijderups poppen versterken de kleur en glans, alsook de groei en de "body shape". Gebruik: Gebruik de zijderups poppen als aanvulling op het normale voer of als extra tussendoortje. Voeren boven 15ºC (60ºF). Houd de verpakking gesloten en bewaar deze op een donkere koele plaats.

Kusuri levert kwalitatief hoogwaardige producten voor koiliefhebbers. Het is de passie van Kusuri om met haar producten uw koi in een optimale gezondheid en conditie te houden.

Naast Kusuri koivoer kunt u bij ons ook andere producten van Kusuri kopen, zoals:

waterbehandelingsproducten
 testsets
 medicijnen