Top

Verzenden

Verzenden Peekoi


Verzendinformatie PEEKOI.NL
 

Wij verzenden altijd snel: binnen 24/48 uur na ontvangst van betaling. Het kan voorkomen dat u maandagochtend uw bestelling en betaling (via iDEAL) heeft gedaan dat u de volgende werkdag, dus dinsdag, uw bestelling al in huis heeft!
 

Uitzonderingen:
 

Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat wij een product niet op voorraad hebben, wij zullen u hier dan z.s.m over informeren en een (nieuwe) te verwachte leverdatum melden. Doorgaans is dit vaak dezelfde week nog !

Verzendkosten Nederland en België:


 

Alle zending boven de 50 euro en met een adres in Nederland of België worden gratis bezorgd tot 30 kg en een maximale grootte van 175 x 50 x 50 cm.

Voor orders in Nederland en België onder de 50 euro worden automatisch € 6,95 (incl. btw) verzendkosten in rekening gebracht.

Voor buitenlandse zendingen wordt een bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht, deze kosten worden automatisch berekend tijdens het bestelproces.


 

Transporteurs:
 

Wij verzenden via o.a. POST NL (95%) DPD, GLS en DHL.


Grotere artikelen worden verzonden via de Graaf Logistics (Dit zijn doorgaans palletzendingen).

gls transport


Transportkosten Vijverfolie 

Voor het verzenden van vijverfolie in Nederland worden € 35,00 tijdens het bestelproces in rekening gebracht. (voor buitenlandse zendingen op basis van aanvraag)

 


Wanneer verzenden wij ?:

 

Wij verzenden op elke werkdag.
 

Op welke dagen kunt u uw bestelling verwachten?:
 

Bezorgtijden DPD maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00 uur

Bezorgtijden POST NL maandag t/m vrijdag zaterdag: 08:00 - 22:00 uur en op zaterdag tot 18:00 uur.
 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?:
 

Uw bestelling wordt met onze verzendpartners bezorgd op het opgegeven afleveradres. Als u niet thuis bent zal de vervoerder het bij de buren aanbieden en in uw brievenbus een kaartje achterlaten met daarop de gegevens waar u uw bestelling kunt afhalen. Als afgeven bij de buren niet lukt of niet gewenst is, wordt uw bestelling op een later tijdstip een tweede keer aangeboden.
 

Status verzending:
 

Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u hierover, per e-mail, uitvoerig bericht.
 

Verzenden naar andere landen dan Nederland:
 

Wij versturen ook alle artikelen (met uitzondering van: vissen en bestellingen die meer wegen dan 1500 kg) naar EU-landen. Hou hierbij rekening met een iets langere levertijd.
 

Wat als je wel een verzendbevestiging hebt gekregen, maar het pakketje komt maar niet?:
 

Houd altijd rekening met een bezorgperiode van 1-2 werkdagen. Dat is de marge die onze verzendpartners hanteren. Is het met 3 werkdagen nog niet binnen na berichtgeving, mail ons dan zodat wij voor u op onderzoek kunnen gaan.