Top

* Tegen Draadalg en Zweefalg *

Draadalg in de vijver?

Anti draadalg en zweefalg producten.

U wilt toch ook een vijver met helder en gezond water?
 

Het meest voorkomende probleem in de vijver is wel overlast van algen. Algen zijn ware plaaggeesten voor uw vijver.
Een uvc lamp dood de algen en zorgt er voor dat deze zich niet kunnen vermenigvuldigen waarna de algen samenklonteren en door het filter opgevangen worden, indien uw UV lamp niet sterk genoeg blijkt te zijn, dan zullen de zweefalgen alsnog de kans krijgen zich te vermenigvuldigen.

U heeft er alles aan gedaan om het algen probleem te verhelpen? Echter nog steeds zonder resultaat?

Wij helpen u graag met het oplossen van dit probleem. Dit doen wij onder meer aan de hand van een aantal hoogwaardige producten. Deze producten zorgen voor een algenvrije vijver met gezond water. Zo kunt u blijven genieten van dit belangrijke onderdeel van uw tuin. Per te bestrijden soort bieden wij specifieke producten.

Door gebruik te maken van het juiste waterbehandelingsproduct die de algen snel dood, kunt u weer snel genieten van een kristal heldere vijver !
 

Lees verder ...

Het assortiment aan producten zoals hier boven vermeld voor algenbestrijding is zeer breed en behandelt vrijwel elk algenprobleem.

Indien u verder nog vragen heeft over het bestrijden van zweef- en draadalgen in uw vijver dan vernemen wij dat graag van u.