Top

Miyagi Winter Care 1,2 kg

Nieuw
  • Miyagi Winter Care 1,2 kg
19,95


Miyagi Winter Care 1,2 kg 


Miyagi Winter Care is een licht verteerbaar voeder dat uitermate geschikt is in het voor de koude en bovendien gevaarlijke winterperiode. Door de uitgelezen mix van van natuurlijke ingrediënten aangevuld met vitaminen en mineralen, zorgt Miyagi Winter Care ervoor dat uw vissen in de koude perioden van het jaar de juiste voedingstoffen binnen krijgen om bijvoorbeeld sterk de winter in te gaan en ook weer sterk uitkomen.
Miyagi Winter Care bevat extra immunostimulantia voor een extra immuunboost en hoogwaardige aquatische eiwitten die ze in de natuur ook uitsluitend in de winter vinden.

MIYAGI WINTER CARE VERSTERKT MET BIOLEX-MOS PREBIOTICUM

Miyagi Winter Care is gunstig voor de goede bacteriën in de darmflora en bevordert de natuurlijke afweer; het verbetert daardoor de gezondheid en het welzijn van uw vissen: Miyagi Winter Care bevat Biolex-MOS, een prebioticum uit de buitenste celwand van een gist. Deze gistcomponent bevat een aantal werkzame elementen, onder meer eiwitten, glucanen, fosfaatradicalen en mannaansuikers waardoor Biolex-MOS zorgt voor toename van het darmslijmvlies en van het aantal nuttige lactobacillus enbifido bacteriën, en bevordert daardoor een goede inwendige omgeving voor het verteringsproces.
De kwaliteit van de ingrediënten en de hoge verteerbaarheid leiden tot vermindering van afval en van onderhoud aan het filter.

Tips en aanwijzingen voor het voeren

Voer uw vissen niet meer dan wat zij in 3 tot 5 minuten kunnen eten. Verwijder het overblijvende voer. De hoeveelheid voer die uw vis eet, zal verschillen, afhankelijk van de temperatuur, leeftijd van de vis, geslacht van de vis en de kwaliteit van het vijverwater.
Voer de ‘Winter’ liefst bij watertemperaturen tussen 4 en 12⁰C. Ook kan Miyagi Winter Care goed als bijvoeding dienen naast de andere Miyagi voeders door de zinkende capaciteit.
Bevat Omega 3 en 6. Er zijn aan Miyagi voeders geen kunstmatige kleurstoffen toegevoegd.

Samenstelling:
Vismeel, Tarwe, Tarwekiemen, Brouwersgist, Soja, krillmeel, Zalmolie, plantaardige eiwit extracte, gist, aquatische eiwitten, schaal- en weekdieren, mosselmeel.

Analyse:
Ruw eiwit: 37%
Ruwe oliën en vetten: 6%
Ruwe vezels: 3,5%
Ruwe as: 6,5%
Omega 6: 2,85%
Omega 3: 0,84%.

Toevoegingen:
Vitaminen:
Vitamine A: 22.500 IE/kg 
Vitamine D3: 3.000 IE/kg
Vitamine E: 200 mg/kg 
Vitamine C: 300 mg/kg

Bevat in de EU toegestane smaakstoffen.

Sporenelementen:
IJzersulfaat Monohydraat 100 mg/kg (IJzer 46 mg/kg)
Zinksulfaat Monohydraat 129 mg/kg (Zink 30 mg/kg)
Mangaansulfaat Monohydraat 101 mg/kg (Mangaan 15 mg/kg)
Kopersulfaat Pentahydraat 55 mg/kg (Koper 2,5 mg/kg)
Calciumjodaat Watervrij 1.5131 mg/kg (Jodium 0.92 mg/kg)
Natriumseleniet 0.25 mg/kg (Selenium 0.25 mg/kg)

Voerkalender Miyagi koivoer

De voerkalender van Miyagi kunt u als PDF bestand lezen.


Productbeoordeling - Deel uw ervaring met anderen (0)
Type de code over
Deel dit product met een vriend
@
@
Type de code over