• Lorem ipsum

Kinshi Premium Koifood

Kinshi Premium Koifood

Kinshi Premium Koifood

Kinshi Premium Koi Food : Al Het koivoer van Kinshi bij ons in het assortiment.

Het Kinshi koivoer bestaat uit diverse soorten voer, hieronder een samenvatting van de voersoorten:

Kinshi Premium Koifood Basic


Kinshi Premium Koi Food Basic is een voordelig voer wat u dagelijks kunt voeren zonder aan de kwaliteit van de ingrediënten te besparen. Kinshi Basic geeft ondersteuning aan de kleur en de vitaliteit van uw Koi.

Kinshi Premium Koifood Color


Premium Koifood Color is een prima koivoer voor uw Koi. Het voer bevat een extra hoog gehalte aan kleurversterkende ingrediënten op natuurlijke basis. Het ingrediënt Astaxanthine zorgt voor prachtige rode kleuren en Vitamine C zorgt ervoor dat de witte kleur van uw Koi mooi wit blijft.

Kinshi Premium Koifood Growth


Premium Koifood Growth is tijdens de warmere periodes een uitstekend groeivoer.
Kinshi Growth bevat een hoog gehalte aan hoogwaardige eiwitten gecombineerd met vitaminen en mineralen, om uw Koi optimaal en snel te laten groeien.

Kinshi Premium Koifood Health Pro


Premium Koifood Health is een prima voer voor een goede gezondheid van uw Koi. Het bevat namelijk Prebiotica Wetenschappers hebben deze Prebiotica onderzocht en aangetoond dat ze de gezondheid van uw vissen verbeteren.

Kinshi Premium Koifood Pro Mix


Premium Koifood Pro Mix is een combinatie uit de beste Kinshi Premium Koi voedersoorten. Naast de groeibevorderende ingrediënten zorgen natuurlijke kleurversterkende stoffen voor schitterende kleuren van Uw Koi.

Kinshi Premium Koifood Spirulina


Premium Koifood Spirulina ondersteund de gezondheid, het welbevinden en het uiterlijk van uw Koi. Kinshi Spirulina zorgt voor diepe en contrasterende kleuren en dat de koi beter bestand zijn tegen stress en infecties.

Kinshi Premium Wheat Germ


Premium Koifood Wheat Germ is een prima voer om uw Koi te voeren in de koudere perioden. In de koudere perioden is de stofwisseling van de vissen niet zo snel.
Kinshi Wheat Germ is daarom zo bijzonder geschikt voor deze koudere perioden omdat het een voer is wat zeer licht te verteren is voor uw Koi.