Top

Voer / Koivoer / Visvoer

Vijverproducten voor aanleg en/of onderhoud van uw vijver


Of u nu een koivijver, plantenvijver, visvijver of siervijver heeft, bij Peekoi bent u aan het juiste adres voor al uw vijverproducten. In onze uitgebreide webshop bestelt u eenvoudig en snel uw vijverproducten online. U treft zowel bekende, als minder bekende vijver merken aan bij Peekoi.nl Naast ons enorme assortiment in PVC, kunt u ook voor vijverpompen en -filters bij ons terecht.


Verbeter de gezondheid van uw vijver


Laat de kwaliteit van uw vijver te wensen over, bijvoorbeeld omdat het water niet helder is? Wij helpen u graag met het verbeteren van uw vijver en bieden kwalitatief goede vijverpompen aan. Ook hebben we diverse medicijnen in ons assortiment om de gezondheid van uw kois en andere vijvervissen te verbeteren. In onze webshop bekijkt u eenvoudig het gehele aanbod door te filteren op een categorie. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen tussen onze aanbiedingen!

Ontdek onze scherpe prijzen

Heeft u nog geen vijver maar bent u van plan om er zelf een aan te leggen? Ook voor de opstart van uw vijver vindt u bij ons diverse producten, waaronder luchtpompen en vijverfolie. Besteedt u voor meer dan €50 aan vijverproducten? Dan verzenden wij uw bestelling gratis in Nederland en België. U kunt 24 uur per dag online bestellen en betalen, neem dus gerust een kijkje op een moment dat het u uitkomt. Laat u verrassen door het ruime aanbod en de scherpe prijzen.

Ook voor koivoer kunt u bij ons terecht

Kwaliteits koivoer koopt u bij Peekoi. Alle merken voer en visvoer zijn bij ons verkrijgbaar. Het voeren van koi is een precies werkje. Hoeveelheden, soorten en kwaliteit bepalen of je koivissen gezond en in conditie blijven. Geschikt koivoer moet voldoen aan een aantal kwaliteitseisen. 

Koivoer moet in de juiste hoeveelheden gegeven worden. Teveel is schadelijk voor het evenwicht in de vijver. Goed visvoer zorgt ervoor dat de koi groeien en mooi van kleur blijven. Koivoer van hoge kwaliteit heeft een goede samenstelling. Zoals eiwitten, mineralen, vitamines en koolhydraten. Let op de seizoenen; de temperatuur bepaalt de hoeveelheden en het aantal voermomenten.   Meer informatie en tips over koivoer en visvoer.