Top

Kinshi Premium Koifood Health Pro L 10 KG

  • Kinshi Premium Koifood Health Pro L 10 KG
99,95
per stuk


Kinshi Premium Koifood Health Pro Large 10 KG

Kinshi Premium Koifood Health Pro is een prima voer voor een goede gezondheid van uw Koi. Het bevat namelijk Prebiotica (MOS). Wetenschappers hebben deze Prebiotica onderzocht en aangetoond dat ze de gezondheid van uw vissen verbeteren.

Door het voeren van Kinshi Health worden de vissen gezonder en versterkt hun weerstand. Dit heeft weer als gevolg dat uw vissen beter beschermt zijn en daardoor minder snel de kans krijgen om besmet te raken door bacteriën, virussen en parasieten. Kinshi Health is het ideale voer om uw Koi te voeren na de winterperiode als de winterrust voorbij is, of na andere situaties die stressvol voor uw Koi kunnen zijn.

Kinshi Health verteert goed wat betekent dat het filter een mindere belasting heeft en uw water niet troebel wordt maar mooi helder blijft. Voer 2-3 maal dagelijks de hoeveelheid, die uw vissen binnen enkele minuten opeten. Kinshi Health gaat prima samen met alle andere Kinshi Premium Koivoeders. U kunt dit prima combineren met elkaar, dit zorgt voor meer afwisseling voor uw Koi.

 

Bevat GEEN genetisch gemanipuleerde soja!

Ingrediënten:
Granen en graan bijproducten, waaronder GMO-vrije soja, min. 5 % tarwekiemen, vis en visbijproducten, vitaminen en mineralen, Prebiotica, plantaardige olie en gist.
Ruw eiwit 35 %
Ruw vet 2,50 %
Ruwe celstof 3,50 %
Ruwe as 5,00 %
Fosfor 0,50 %
Vitamine A 15.000 IE/kg
Vitamine D3 1.800 IE/kg
Vitamine E 150 mg/kg
Vitamine C (gestabiliseerd) 170 mg/kg
Astaxanthine 5 mg/kg


Productbeoordeling - Deel uw ervaring met anderen (0)
Type de code over
Deel dit product met een vriend
@
@
Type de code over