Top

Inloggen en gegevens

Inloggen en gegevens


Inloggen en gegevens bij Peekoi.NL

Hoe is de privacy van mijn gegevens bij Peekoi verzorgd? U bent zelf de baas over uw gegevens en u kunt ze wijzigen wanneer u dat wilt. U kunt uw gegevens beheren door in te loggen en dan te klikken op “account”. Peekoi.nl gebruikt uw persoonlijke gegevens om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden. Uw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Peekoi.nl heeft een privacy beleid opgesteld om de bescherming van uw gegevens te kunnen garanderen.  

Ik ben mijn wachtwoord van Peekoi vergeten

Onder het inlogformulier is de link "wachtwoord vergeten" te vinden. Als u hierop klikt, kunt u uw e-mailadres ingeven. Uw gegevens worden dan naar uw e-mailadres gemaild. Dit werkt enkel wanneer u het e-mailadres invult waarop u zich in het verleden bij ons heeft geregistreerd.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact op met onze klantenservice via info@peekoi.nl Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 – 26 078 252

Hoe kan ik mijn accountgegevens van Peekoi.NL wijzigen?

U kunt uw gegevens wijzigen door in te loggen (bovenaan de rechterkolom van de pagina) en dan te klikken op “Mijn gegevens wijzigen”. U komt nu in een scherm waar u de gegevens die u wilt wijzigen kunt aanpassen. Door onderaan de pagina te klikken op “Mijn gegevens opslaan” worden de wijzigingen doorgevoerd in ons systeem.