Top

Dompel UVC

De voordelen van Dompel Amalgaam


In de uitgebreide vijver webshop van Peekoi treft u diverse UVC lampen aan. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ons aanbod zorgvuldig te selecteren. Dit betekent dat u bij ons enkel bekende en betrouwbare merken vindt. Denk hierbij aan Aquaforte, Aquaking, Oase, TMC en Superfish. Daarnaast wordt Dompel Amalgaam van het merk Air Aqua ook steeds populairder. Over dit product leest u hieronder meer!


Profiteer van een langere levensduur


Er is steeds meer vraag naar Domel Amalgaam en dat is niet voor niets! Ten opzichte van gewone T5 of TL-lampen heeft amalgaam een zeer hoge efficiëncy. Ook is de levensduur van de lamp wel twee keer zo lang. Tevens kunt u er op rekenen dat uw water met deze lamp een stuk helderder wordt en dat ook blijft. Ook heeft Dompel Amalgaam zijn populariteit te danken aan het feit dat het in vrijwel ieder systeem te integreren is. Dit maakt het een laagdrempelig en gebruikersvriendelijk product. U kunt er op rekenen dat u bij Peekoi altijd de beschikking heeft tot de nieuwste vijverproducten want onze webshop wordt regelmatig aangevuld. Ook vindt u op onze website tips over vijververzorging. U zult al snel merken dat wij uw passie voor vijvers delen!


Naast UVC lampen vindt u bij Peekoi ook diverse vervangingslampen en kwartsbuizen. Weet u niet exact welk product u moet hebben? Geen probleem, wij adviseren u graag. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op onze website, of stel uw vraag tijdens een live chat. Zoals u al snel zult merken staat een persoonlijke service bij ons hoog in het vaandel!


Stel zelf uw dompel amalgaamset samen

Heel éénvoudig uw dompel amalgaamset samenstellen !
Dat is nu heel éénvoudig, onder elk product hieronder vermeld staan de gerelateerde producten zodat u steeds weet welk 'aanvullend' product u nodig heeft.   Komt u er niet uit ? Schroom dan niet om met ons contact op te nemen.