Top

Natural Aquatic Herbal Health 250 ml

Nieuw
  • Natural Aquatic Herbal Health 250 ml
24,95
per stuk


Natural Aquatic Herbal Health 250 ml


NaturalX Herbal Health ondersteunt de gezondheid van vissen en versterkt het immumsystheem. Het is o.a. samengesteld uit: Bladeren van de Catappa-boom en Banaan. Bladeren van de Catappa-boom en banaan staan bekend om de heilzame werking, ze bevatten humuszuren, tannine en flavonoiden, die bacterie en schimmel-remmend werken en bevorderen het genezingsproces. De natuurlijke humuszuren versterken de kleuren en de slijmhuid van de vissen. Het verlicht stress bij vissen en activeert het eetgedrag. Te gebruiken bij nieuwe vissen, in stress situaties, als de vissen niet eten en ondersteunend bij bacteriele en parasitaire infecties.
Ingrediënten:Extract van: Bladeren en zaden van de Catappa-boom en blad van Banaan, Kamillebloesem, Sinaasappelschil, Basilicum, Gember.

Dosering :
1 dop is 10ml.
Opvang nieuwe vissen: 2ml per 1000liter per dag gedurende 5 dagen.
Bacteriële problemen, slechte waterkwaliteit: 5ml per 1000liter gedurende 5 dagen daarna wekelijks voor behoud van extra weerstand
Onderhoudsdosis: 2ml per 1000liter wekelijks voor behoud van extra weerstand.
Alleen voor gebruik bij siervissen in tuinvijvers.
Benodigde hoeveelheid in oplossen in een emmer water en vervolgens verspreiden over het wateroppervlak. Filterkool en zeoliet verwijderen, uvc en ozon kunnen aanblijven.

Herbal Health 250ml
opvang van nieuwe vissen 25.000liter
ondersteunend bacteriele problemen 10.000liter

 


Productbeoordeling - Deel uw ervaring met anderen (0)
Type de code over
Deel dit product met een vriend
@
@
Type de code over